2777
2789
مامان خانم برا منی که تو شهرستانم و شهرم فقط دوتا بیمارستان دولتی داره هیچ حق انتخابی وجود نداره کادر بیمارستان دولتی هم باید بفکر این باشن که مردم گاهی ب اجبار میرن اونجا و چاره ی دیگه ای ندارن اینا همش بخاطر عدم کنترل مدیران ارشده.اگه اون پرستار بدونه که زیر زره بین هست مجبوره درست رفتار کنه.گرچه وجدان بهترین چیزه برا آدم
کردم از عقل سوالی که مگر ایمان چیست؟عقل برگوش دلم گفت که ایمان ادب است.آدمیزاد اگر بی ادب است آدم نیست فرق مابین بنی آدم و حیوان ادب است🙄🙄🙄😉
مامان خانوم شما راحت اینو میگی ولی ایا همه مردم ما هزینه مراجعه ب بیمارستانای تاپ شخصیو دارن؟خودم دیدم کسیو ک برای عمل تو بیمارستان دولتی میلاد 45 میلیون هزینه پلاتین کرده چون بیمارستان این چیزا رو تقبل نمیکنه...حالا شما فرض کن همین شخص بره شخصی!!!مسلما هزینه ها سرسام اورتررررررررررر میشه...چاره ای نیست جدای از این حق ندارن با مردم اینجور برخورد کنن ولی چون نظارتی نیست و از اونجایی هم ک بالاچشمت ابروست گفتن ب این کادر خودش جرمه جرات همه کاریو ب خودشون میدن...تاسف واژه کوچیکیه
...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان مطمئن هستید بیمارستانهایی که گفتید حتما هنوز سز می کنند؟ منم مثل لبخند جان بیمارستان صارم (خصوصی) میرم برای دوران بارداری، این هفته دکترم گفت که دیگه نمیشه سزارین انتخاب کنیم!!
وفا جون اسم دکترت توی صارم و میگی می خوام برم صارم
حیلت رها کن عاشقــا دیوانه شو دیوانه شو و انـدر دل آتش درآ پــــروانـه شــو پروانــــــه شو هــم خــویش را بیگـــانه کن هم خانه را ویرانه کن و آنگه بیا با عاشقان هم خانـه شـو هم خانه شــو رو سینــه را چـون سینه ها هفت آب شو از کینه ها و آنگـــه شراب عشــق را پیمانـــه شــــو پیمانــه شـو باید کـــه جملــه جــان شــوی تا لایق جانان شوی گـــر ســوی مستــان میــروی مستانه شـــو مستانه شو... مولوی
بچه ها همه بیمارستانا ممنوع شدههههههههههههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟
خدای من نه آن قدر پاکم که کمکم کنی و نه آن قدر بدم که رهایم کنی میان این دو گمم !! . . . هم خود را و هم تو را آزار می دهم ! هر چه قدر تلاش کردم نتوانستم آنی باشم که تو خواستی و هرگز دوست ندارم آنی باشم که تو رهایم کنی آنقدر بی تو تنها هستم که بی تو یعنی "هـــیـــــچ " ؛ یعنی "پـــــــوچ" . . . خدایـــــــــا هــــیـــــچ وقــــــــت رهــــــایـــــم نــکــــن . . .
سلام دوستان تورو بخدا اینقدر فوش ندید. من خودم تو بیمارستان دولتی زایمان کردم اصلا هم برش نخوردم و۵ساعته هم زایمان کردم. عزیزان زایمان طبیعی ۹۹ درصدش دست خود ادمه ماها تو بارداری فقط میخوریم ومیخوابیم اصلا تحرک نداریم بعد هم نمیتونیم زایمان کنیم واگه اون برش هم نباشه کلا به مشکل میخورن.شما کلیپهای ورزش خارجیها رو ببینید چقدر خانونه ورزش میکنه چقدر تحرک داره به راحتی بچه های دیگه شو بغل میکنه انگار نه انگار بارداره.اینقدر از این هارجیا هم تعریف نکنید اونا خیلی بداخلاق تر هستن یه بنده خدایی میگفت دختر خاله م تو کانادا زایمان کرد بعد بچهدش بریچ نبوده وبهش گفتم باید زایمان کنی وبچه ش با پا بدنیا اومده واینکه چند هفته لگنش در رفته بوده وبا عصا راه میرفته......... خواهش میکنم لوس نباشید تا بتونید زایمان کنید من خودم هر کاری میکردم خیلی فعالیتم بالا بود با وجود اینکه بچه اولم بود ۵ساعته زایمان کردم بدون هیچ برشی کاملا طبیعی
تمنا میکنم برای شفای برادرم دعا کنید خیلی دوسش دارم......5 صلوات هدیه به اقا عباس بن علی انشا.... همه مریضا شفا پیدا کنن.....امین
زایمان طبیعی خوبه ولی باید شرایطش باشه، شوهر باید تمام مدت باشه و زن رو حمایت کنه از لحاظ عاطفی و جسمی. من الان حامله ام به هر کی میگم ایران همه دنبال سزارینن شاخ درمیاره ولی بعد که میگم زن زایو رو تنها میفرستن تو زایشگاه انقد باید تنهایی درد بکشه تا زایمان کنه کاملا حق میدن. کلاسهای امادگی باید یذارن واسه زن و شوهر و تکنیکای زایمان طبیعی رو به خانم یاد بدن و روش های ماساژ و حمایت روحی رو به اقایون. اینجوری زایمان طبیعی میشه یک خاطره شیرین خانوادگی. البته افکار ما خانمهای ایرانی هم خراب شده متاسفانه. تو همین سایت یه بار بحث بود خانمها میگفتن وای نه شوهرمون بیاد اون صحنه ها رو ببینه ازمون سرد میشه. ببخشید واقعا اون مرد به درد لای جرز دیوار میخوره که وقتی زنش با اون همه زحمت براش بچه بیاره ناز هم بکنه بعدش یا بگه چرا شکلش عوض شده!!
اره عزیزم باهات موافقم باید تدابیر هم باشه واینکه حتما نباید دیگران کاری برامون بکنن خودمون باید برای خودمون فرهنگ سازی بکنیم وفرزند داری رو وظیفه هر دو بدونیم
تمنا میکنم برای شفای برادرم دعا کنید خیلی دوسش دارم......5 صلوات هدیه به اقا عباس بن علی انشا.... همه مریضا شفا پیدا کنن.....امین