2777
2789

هر دفعه ک نمیشه آژانس گرفت تو این گرونی 

مثلا امه فامیلامون میرن گردش ما نمیریم چون نمیشه پونصد تومن بدی کرایه ک

خیلی دلم گردش و تفریح میخواد

از آویزونیم خوشم نمیاد از ی طرفم برامون کلاس میزارن اگ ببرن مارو

همین الانم بعد از قرنی ب ینفر رو زدیم ک برای کار بابات داریم میخوایم بریم روستاتون میشه ماعم ببریذ؟

مرده گف عاره رفت زنه اومد گفت شرمنده آژانس بگیرید

خیلی دلم شکست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با وجود ماشین همواره اسنپ سوار میشیم 🥴

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

خب ب قول خودت ۵۰۰ تومن میشع آژانس بگیرید برید تفریح خوش گذروندنم باید باشع

{یک عدد ارمی هستم: ارتش بی تی اس انجا و اینجا و همجا}  بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡
اتوبوس نمیتونید ؟ ما یمدت فروخته بودیم مجبور بودیم دیگه امشالله میخرید شده دست دوم مدل پایین بخرید خ ...

پول دست دومم نداریم

بعدشم همه جا ک نمیشه

با ی عالمه بارو بندیل