2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودش میاد معلوم نیست درباره چی

جدی چرت و پرت شوخی درددل

باید خودت پیدا کنی یکمم بگذره خود بخود خودش پیدا میشه

فقط سعی کنید حرف بزنید حرف نزدن آدمارو دور میکنه خودت بگرد پیدا کن موضوعو

صبورم؛خدا الان داره تکه های پازلم رو کنار هم میچینه!بزودی خواسته ام توی دستامه🙃 کم مونده تو کوچه ماهم عروسی بشه♡ مطمئنم.نمیدونم از روزی که خط های بالا رو نوشتم چند روز و ماه و سال گذشته فقط خواستم بگم تو کوچه ماهم عروسی شد🙃💃🏻مرسی خدا خوش اومدی دونه انارم 

خیلی چیزا

مثلا درمورد رفتار های دوتامون خوب یا بد فرقی نداره از هم دیگه میخوایم ک حل کنیم 

درمورد بچه دارشدن

درمورد کارش ازش میپرسم یا وقتی از سرکار میاد ازش میخوام بعد استراحت تعریف کنه ک چیشد

درمورد دستپخت گند بنده 😐😂

و...

شوهرمن کیس های پرونده هاشو تعریف میکنه😅منم از همکارام که ماشالله همش حاشیه آفرینن البته جدیدا فهمیدم نباید به شوهرم بگم چون چندبار گفته کار میخوای نکنی ؟ نباید غر بزنم دیگه 😀

قسمت بعدیشم همش درمورد زندگی خودمونه چی بخریم چی نخریم کی بخریم چرا باید بخریم🤣

منم احساس میکنم از هم دور شدیم میخوام درستش کنم ولی نمیدونم چجوری

یه روز دو نفره درست کن یا اگه بچه داری چند ساعت شب حوری برنامه بریز خودتون باشید میز بچین بشین باهاش حرف بزن یا فیلم ببینید 

به خودم آمدم انگار تویی در من بود    این حس کمی بیشتر از دوست داشتن بود. 
منم احساس میکنم از هم دور شدیم میخوام درستش کنم ولی نمیدونم چجوری

اگه اهل فیلمه فیلم بگیر نگاه کنید بعد نقدش کنید دیدی داره ساکت میشه بحث و بکشونه یه سمت دیگه از همسایه و مادر و این و اون بگو از چیزایی که تو گوشی دیدی برات عجیب بوده .یا از مدل مانتو و مزه غذا فقط کش بده اما نزار حوصله سربر شه موضوع

صبورم؛خدا الان داره تکه های پازلم رو کنار هم میچینه!بزودی خواسته ام توی دستامه🙃 کم مونده تو کوچه ماهم عروسی بشه♡ مطمئنم.نمیدونم از روزی که خط های بالا رو نوشتم چند روز و ماه و سال گذشته فقط خواستم بگم تو کوچه ماهم عروسی شد🙃💃🏻مرسی خدا خوش اومدی دونه انارم 
خودش میاد معلوم نیست درباره چی جدی چرت و پرت شوخی درددل باید خودت پیدا کنی یکمم بگذره خود بخود خود ...

مال من نمیاد،نمیدونم چرا

اون کم حرفه میگه تو باید حرف بزنی منم درست میشم

شوخی کنی و ...