میترسم چ اونایی درس خوندن و رشته های چرت دانشگاه رفتن چ اونایی درس نخوندن و هییییچکدوم آدمای اطرافم موفق نیستن مگه اونایی پزشکی پرستاری و معلمی اسمشون اومده ن اونایی ک بقیه رشته ها درس خوندن موفق شدن ن اونایی ک درس نخوندن تونستن تو کار آزادی چیزی موفق بشن
الان من استعدادم خوبه ولی شرایطم سخته مطمعنم بخوام برا پزشکی چیزی بخونم ۲ ۳ سال باید درس بخونم برا کنکور فقط برا همین خیلی دوست دارم برم سمت علاقم ( خیاطی و مد و فشن و ) و کم کم تلاش کنم ی تولیدی لباس بزنم کوچیک و کم کم بزرگش کنم و بقدری پیشرفت کنم ک حتی در حد صادرات واردات کار کنم ولی بنا ب دلایل بالا میترسم اراده و توکل ندارم نمیدونم چیکار کنم اگر تضمین بود و مطمعن بودم مدفق میشم خییییلی دوست داشتم ب جای درس خوندن برم سمت علاقم
میخوام شغلی ک انتخاب میکنم در آینده بتونم ب درامد ۳۰۰ ۴۰۰ میلیونی در ماه برسه ولی میترسم از بس آدمای اطرافم نا موفق بودن منم دیگه باورم شده ک جز درس و رشته خوب اوردن ن زشته چرت هیچ راه تضمینی نیست نمیدونم اصلا چیکار کنم
حداقل موفق هم نشدی کاری ک دوست داشنی و انجام دادی خیلییی بهتر از اینه ک تو کاری ک دوسش نداری موفق نشی درضمن با رویه الان مطمن باش پزشک و پرستارها هم بازار کارشون تا چند سال دیگه نابود میشه همون بلایی ک سر بقیه رشته ها اومد
خب هیچکس وقتی میخواد یکاری رو شروع کنه نمیدونه توش موفق میشه یا نه من جای تو بودم هم درسو میخوندم هم مثلا کلاس خیاطیمو میرفتم مطمئنا واس اینکه هردورو پیش ببری استعداد داری
اخه ارادم ضعیف میشه میگم وقتی هیچکدوم آدمای اطرافم ک زشته های تاپ نیاوردن تو هیچ زمینه ای موفق نشدن ...
اول اعتماد به نفستون را قوی کنید ، قبل از انجام هر کاری خوب مطالعه کنید و از افراد موفق مشورت بگیرید ، از کم شروع کنید و فقط در یک زمینه کار کنید ، به خدا توکل کنید
ببخشید و چشم بپوشید آیا دوست ندارید خدا شمارا ببخشد؟و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است (سوره نور آیه 22)