2777
2789
زود اشکی میشم دقیقا همین الان چشام نم داره دو دقیقه پیش گریه کردم😆

عزیزممم گریه نکننن🥺💖

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
حس ششم نیستماااا همینجوری حدس زدم بخداا😂😂🥲... به هنر علاقه داری،، میتونی متنای قشنگی بنویسی ، ...

خب همرو درست گفتی

منتها لاغر نیستم 

نرمالم 

قدمم بلنده 

افریننننن

💜army💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در مورد من و ازدواجم بگو اسمم عاطفه مرداد تولدمه ۳۳ سالگیم

عزیزم بخدا حس ششم نیستم من همینجوری حدس زدم 🥲💔

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
خب همرو درست گفتی منتها لاغر نیستم  نرمالم  قدمم بلنده  افریننننن

هورآاااا😂💖

از کوجا فهمیدی  کی عروسی میکنم برم سرزندگیم؟

عزیزم همینجوری حدس زدم 😂🥲

مهربونی ولی اعتماد به نفس نداری چیزی رو دلت سنگینی میکنه انگار یه اسیب یا یه چیزی اذیتت کرده قلب ساد ...

وووییی🥲💔دقیقا همینم ...

حست درمورد رابطمم‌ چی‌مییگع برمیگردیم ؟؟🥺🥺🥺💔💔💔

از اخلاق منم بگو  تا قبل عید به عشقم میرسم؟؟

مهربونی

مثل همه ادما عصبانیم میشی اما کینه ای نیستی

خوبی هارو در حد توانت جبران میکنی

اگه از چیزی خوشت بیاد و بش نرسی خیلی داغون میشی..

میرسی.‌راهتون سختی داره اما ناممکن نیست چون جفتتون عاشقید پس با تلاش و گاهی با وساطتت بزرگترا میشه حلش کرد..

مهربونی ولی اعتماد به نفس نداری چیزی رو دلت سنگینی میکنه انگار یه اسیب یا یه چیزی اذیتت کرده قلب ساد ...

کی عروسی میکنم برم سرزندگیم ؟ 

وزن اولیه .71:400 وزن فعلی ۶۹ وزن هدف اولیه ۶۸ وزن هدف نهایی ۶۴ . مطمئنم که بهش میرسم خدایا شکرت 💪
زیاد فکر میکنی خصوصا شبا قبل خواب خیلی پدر و مادرتو دوست داری ادم خوبی هستی ولی خودت باور نداری ا ...

عشق عااااالی بوووود ... همشششش درست بود ... تو چشم سومی دیگه😂❤میشه درخواستمو قبول کنی؟❤❤❤یعنی عاااااالی بود ... همش درست بود ...

مهربونی مثل همه ادما عصبانیم میشی اما کینه ای نیستی خوبی هارو در حد توانت جبران میکنی اگه از چیزی ...

میشه خصوصیات منم بگین 

کی عروسی میکنم برم سرزندگیم ؟ 

وزن اولیه .71:400 وزن فعلی ۶۹ وزن هدف اولیه ۶۸ وزن هدف نهایی ۶۴ . مطمئنم که بهش میرسم خدایا شکرت 💪
میشه برای منم بگی

حس مسولیت زیادی داری ...

از کسایی که خیلی دوستشون داری معمولا خیلی توقع داری درعین حال آدم قدر دانی هستی و اهل جبران کردنی ..

یه ذره تویه خرج کردن حساسی ...

جدیدا با یه نفر بحثت شده ...

زود با آدما صمیمی نمیشی