2777
2789
قرمز 😐😂 بچه ها میگن حس ششم ولی دیگه علم غیب که نی 🫤

من کی عروسی میکنم برم سرزندگیم ،؟

وزن اولیه .71:400 وزن فعلی ۶۹ وزن هدف اولیه ۶۸ وزن هدف نهایی ۶۴ . مطمئنم که بهش میرسم خدایا شکرت 💪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببنظرم مهربونی 

بزار من برات حدس بزنم...

بیشترین خاطرات خوبت از فصلای پاییز و بهاره شاید متولد یکی از این دو فصل باشی ...

یکم اخلاقت تند میشه وقته عصبانیت 

یکم مغرور ،،، از رنگای سرد خوشت میاد ...

یکم صدات تیزه قدتم بلنده 

پوستت روشنه ...

یکم ماجرا جو هستی و کنجکاوی 

😂😂😂درست گفتم یکی دوتاشو؟

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
بزار من برات حدس بزنم... بیشترین خاطرات خوبت از فصلای پاییز و بهاره شاید متولد یکی از این دو فصل با ...

میشه خصوصیات منم بگین؟ 

وزن اولیه .71:400 وزن فعلی ۶۹ وزن هدف اولیه ۶۸ وزن هدف نهایی ۶۴ . مطمئنم که بهش میرسم خدایا شکرت 💪

ببخشید اسی

لطفا به تاپیک آخرم سر بزنید

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست 💙من امیدم به خدا💖بعد خدا هم به خداست💫تو همانی که دلم لک زده لبخندش را 🖤 او که هرگز نتوان یافت همانندش را🥀              یه صلوات واسه شادی روح باباجونم می فرستید؟🙏🏻🥀                     آقایون درخواست دوستی ندن🤚🏻        تا نیایی گره از کار بشر وا نشود💚درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود🌱 یا اباصالح المهدی (عج) ادرکنی🍃