2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانت راس میگه

تو عروسیای روستا هی باید بری بیای

همون مانتو رواحت تره

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

ست ابروبادی بگیر کت و شلوار رنگی و شال خوشکل ارایش لایت اوکیه 

مامانت راست میگه دیگ مثل تالار ک نی یکم رسمی تر باشین

تیکر بارداریم نیس میشه برای اینکه یه نی نی بیاد تو دلم ی صلوات مهمونم کنید خدایا به همه منتظرا هم یه نور چشم سالم بده الهی آمین ,لایک نکید اصلا ن پست ن کامنت ،کامنتی خوشتون اومد ک من گذاشتم ی صلوات برام بفرستین بجای لایک ،تو تاپیکای خوب خوبم تگم کنید باتشکر
عه  اخه میگم شاید بقیه با لباس مجلسی بیان البته که بهشون نمیخوره همچین کاری کنن

یه مانتوی خوشگل بپوش🌺

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
عه  اخه میگم شاید بقیه با لباس مجلسی بیان البته که بهشون نمیخوره همچین کاری کنن

اگه روستای دور افتاده ای نیست فرقی با شهر نداره

من خیلی عروسی روستا رفتم فرقی نمیکرد

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

والا روستاها از شهریا شیکترن من یه عروسی رفتم روستا پرام ریخت از لباساشون همه گرون وکارشده هرکدومم دوسه دست عوض کردن بعد لباس اگه سبز بود مانتو وشال سبز هم ست کرده بود اصلا یه چیزی

هرکسی خود داند وخدای خودش که چه دردیست در کجای دلش🥺 برا خونه دارشدنم صلوات میفرستی مهربون😍😘

یک اورال شیک. بپوش پوشیده و راحت 

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
اگه روستای دور افتاده ای نیست فرقی با شهر نداره من خیلی عروسی روستا رفتم فرقی نمیکرد

با شهر که هیچ با روستا های معمولی هم فرق داره

کلا یه جای بی اب و علف با ادمای مذهبی و ...🤦‍♀️