2777
2789

خانوما خیلییی حالم بده 

من چند وقت پیشا با مادر شوهرم یه بحثی کرده بودیم 

بعد شوهرم الان بهم میگه بایدد حتمااا باهاش آشتی کنی و دست پاهاشو ببوسی و ازش هم عذر خواهی کنی وگرنه طلاق میگیریم 

حالم دیگه از شوهرم به هم میخوره 

خیلیییییی عوضی شده💔😔😔

الان اومدم تو اتاق و بچه هامم تو اتاقشونن

مگه مامان تو چیه که من دست و پاشو ببوسمم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مقصر بحث اگه شما بودی که باید عذر خواهی کنی ولی ابدا دست نبوسی😑

در انتظار فردا شب را سحر کن🎵                               با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶.                     سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼                         بشکن در قفس را از تن رها شو🎸                            درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻.                            از خود دمی برون آ محو خدا شو⁦⁦⁦🌬️⁩⁦🌨️⁩🌝          

حق نداری همچین کارب کنی. اگه کردی بعدها مث چی پشیمون میشی

من هم روزگاری فکر می‌کردم عشق همه چیز را حل می‌کند.بعدها فهمیدم عشق به احترام بند است.احترام به شعور، به شخصیت، به محبت، به زمان و به علاقه‌مندی‌های کسی که دوستش داری؛عشق بدون احترام شاید ایجاد شود، اما دوام نمی‌آورد.هرگاه دلتون شکست، خدارو شکر کنید.خدا بهای دل‌های شکسته رو می‌پردازه؛ اینجا بود که خدا به بندهٔ دل‌شکسته‌اش فرمود: "أَنَا عنْدَقُلُوب الْمُنْكَسِرَةِ"  یعنی من نزد قلب‌های شکسته‌ام!                اگه پروفایلمو دیدی با دل پاکت برام صلوات بفرست مهربانم😘😍

اونوقت من بدون دعوا پلاس بغل مادرشوهرم بودم دستاشو میبوسیدم پاهاشو کرم میزدم. موهاشو رنگ میکردم. موقع بیکاری ارایشش میکردم حیف که پسرش اشغال بود. راحت شدم ولی دلتنگ مادرشم گاهی