2777
2789

بچه ها قرص اورژانسی خیلی چاق میکنه؟؟؟  

آخه من زیاد نمیخورم چی بشه سالی 2 بار یا 1 بار نه بیشتر الان من تو رژیم لاغری هستم یعنی جونم بالا اومد تا تونستم وزن کم کنم اونم با چه مصیبت و بدبختی حالا من 3 روز پیش قرص اورژانسی خوردم از وقتی خوردم بعضی ها بهم گفتن خیلی ها خوردن شکم در آوردن چاق شدن باور کنین به غلط کردن افتادم افسردگی گرفتم آخه بعد این همه سختی با یک قرص دوباره چاق بشم  

3 روزه شب روزم شده تو آینه نگاه کردن که چقدر دارم کم کم چاق میشم بچه ها شما که خوردین چاق شدین شکمتون بزرگ شد؟؟؟؟؟؟؟

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن شاید نفخ کردی  وگرنه من با اورژانسی حامله شدم 😂😂😂

نه هنوز چیزی نشده میترسم چاق بشم

مبارک باشه😂

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
خودت داری میگی قرص اورژانسی اسمش روشه🙁اون قرص ضد بارداریه که مرتب بخوری آره چاق میشی اخلاقتم عوض می ...

مرسی عزیزم خیلی ممنونم حالم بهتر شد🌹😘😍

فکرنکنم‌همچین‌که‌میگن باعث جاقی بشه به حرفشون‌اهمیت نده.اشتهات زیادشده؟

نه گلم اشتهام زیاد نشده

مرسی دوستم ممنونم واقعا😍🌹😘🌸

من اصلا چاق نشدم ولی حال روحیمو خراب میکنه

مرسی عزیزم ممنونم آرومم کردی🙏🌹😘

آره منم 3 روزه دارم گریه میکنم البته از ترس

ن چون نزدیک پریودتم هست  ادم کلن ورم و نفخ میکنه وزنشم یکم میره بالا  مرسی 😂✋

فدات😍🌹

یعنی اگه بعدش پریود بشیم و تمام بشه نفخ هم تموم میشه دیگه آره؟

ببخشید گلم هی سوال میپرسم🙏