2777
2789
عنوان

یعنی باید به هم بزنیم؟

204 بازدید | 9 پست

خواهرم چند ماهه با یه پسری داره برا ازدواج اشنا میشه

چند شب پیش یکم بحثشون شد پسره  خیلی ناراحت شده بود از حرف خواهرم گفت من دیگه نمیخوام ادامه بدم، بعد خواهرم گفته هرجور راحتی اگر نمیخوای ادامه بدی حرفی نیست ولی مشاور میتونستیم بریم

پسره هم گفته باشه بریم پیش مشاور

الانم در ارتباطن ، پسره پیام میده، گفته بریم بیرون ببینمت

ولی خواهرم میگه به دلم نیست ، چون تو دعوا گفت به هم بزنیم ادامه ندیم الان حس بد دارم، دلم نمیخواد سر بارش باشم یا با اکراه ادامه بده

به نظرتون ممکنه از رو اکراه باشه؟ اخه میگه مثل قبل که خیلی گرم میرفت نیست

خدایا،حال همه رو به بهترین شکل خوب کن♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان ۱کوچولو سلام.با یه تشکر غیر مرتبط اومدم ببخشید،اومدم واسه تاپیکی که زدی و از تجربت واسه اگزمای دخترت نوشتی تشکر کنم.ترکیب آد و بتامتازون رو دیشب زدم و اگزمای صورت پسرم رفته.کوچیک بود ولی انگار کم کم داشت زیاد میشد.یهو رفته آدم میترسه😄 کورتون داره با چند بار استفاده که ضرری نداره؟

‌و در مورد تایپک. اگه خواهرت میدونه که حرفش درست نبوده و مقصر خودش بوده با یبار اینجوری گفتن اون آقا پسر نمیشه چشم روی بقیه خوبی ها بست.شاید خواهرتو دوست داره ولی هنوز اون حرف براش سنگینی میکنه.خواهرت باید از دلش در بیاره و به خوبی ادامه بدن