2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به دوستم گفتن ضخامت رحمت زیاده قرص جلو گیری بهش دادن ،نگرانه ،میخواستم بدونم اندومتروزه ؟؟

واسه من ضخامتم کمه کیستشم دارم ولی ایشون فقط ضخامتش بالاست ک باهمین حل میشه ان شاءالله بهتره سونو واژینالم انجام بده ببینه کیست نداشته باشه

خدایا برای همه چی شکرت

واسه من ضخامتم کمه کیستشم دارم ولی ایشون فقط ضخامتش بالاست ک باهمین حل میشه ان شاءالله بهتره سونو وا ...

انجام داده نه کیست نداشته ،من خودم ضخامت اندومترم کمه نازکه ۴ سال ناباروی دارم و الان تو سیکل ای یو ای هستم ولی ضخامتم کمه

ضخامتش میاد پایین.برای من صخامتم پایین بود رفت بالا.برای دوستتم میاد پایین 

شما چیکار کردین ضخامت رفت بالا من خودم مشکل دارم اندومترم نازکه نهایتا میرسه به ۶

اره فکر میکنم ولی اینجوری نشه ما بهت بگیم اره فرق داره یا نداره که دیگه پیگیریش نکنی چون اندومتریوز خیلی بده اگه باشه حتما باید بری دکتر . من یه دکتر زنان خوب میشناسم توی سعادت اباد دکتر زهرا خلج آدرسش اینارو خودت میتونی از اینترنت بگیری من شمارشو دارم برات میزارم اگه خواستی بری دکتر خیلی خوبیه 09305301130