2777
2789

🌸پیشاپیش ممنونم از اونایی که میگن حتما غذات بده که ایراد میگیرن و قصد داری و تو دیو دوسر هستی🌸😀

خب خانواده شوهرم ۹۰ درصد مواقع سرزده میان مثلا ساعت ۱ ظهر یا ۱۰ شب دسته جمعی بدون خبر میان (لطفا نگین درو باز نکن ک شوهرم پایه این کار نیست) بعد منم ی بچه ۱ ساله دارم ک طبیعتا وابستم هست و خیلی ناراحتی میکنه موقع کار کردن ..بعد تا غذا میارم یچیزی میگن عادت کردن هرسری کلا هرچیزی ک من درست کردم ازش ایراد میگیرن ترشی و مربا موقع صبحانه هرچی ک بدونن کار منه....

🌸بنظرتون اینسری ک گفتن بگم وقتی ادم زحمت میشه نباید ازش ایراد گرفت دور از ادبه

🌸یاهیچی نگم منم هرسری ک رفتم خونشون از غذاهاشون ایراد بگیرم کدومش جواب دهیش بهتره مورد اول اگر بگم میدونم بعدش اگرم دیگه ایراد نگیرن ولی مدام جلو من میگن غذامون خوبه نمیدونم اینو درست کردیم خوب بود فلان بود حالا شایدم نگن ولی خیلی دلم میخاد یجوری بنشونمشون سرجاشون

lebas_kodak gogolii     پیج اینستام پر از لباس دخترونه شیک ووییی❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو دبگه عجله ای شده با بچه از این بهتر نمیتونم انشاءالله سری بعد روز قبلش بهم بگین ک تدارک ببینم

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

همچین موردی نداشتم تجربه ندارم ولی جات بودم با همسرم حرف میزدم با چرب زبونی و خوش و بش بهش میفهموندم ک بهشون بگه دفعه بعد زنگ‌بزنن از روز قبلش بعد بیان... بچه نمیذاره کارامو انجام بدم و وقتم هم کمه ک‌تدارک‌ببینم 

بنظرم هرچیزی رو که خودت درست میکنی مثلا مربا و ترشی و اینا رو اصلا نگو اگرم پرسیدن بگو از بیرون خریدم اصلا بهشون نگو خودت درست کردی.....

یا وقتی بهت ایراد میگیرن اصلا جوابشونو نده لبخند بزن فقط

چند بار که سکوت کنی و لبخند بزنی و جواب ندی دهنشونو میبندی دیگه دفعه بعدی بهت نظر نمیدن

💔

خلاقیت به خرج دادی متنو یکم عوض کردی ولی همون تاپیکه

خسته نشدی انقدر تاپیک زدی😑😂

خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩‍❤️‍💋‍👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️
بنظرم هرچیزی رو که خودت درست میکنی مثلا مربا و ترشی و اینا رو اصلا نگو اگرم پرسیدن بگو از بیرون خرید ...

چندساله سکوت کردم

چ زشت تو روت میگن غذا بد شده؟ من بدم شده باشه روم نمیشه بگم غذات بد شده چند بار شده حتی تو غذا مو بو ...

منم چندین بار غذاشون بی نمک بوده یاانقد کم بوده ک کسی سیر نشده ولی چیزب نگفتم