2777
2789

من و همسرم فقط یه عقد محضری کردیم و رفتیم سرخونه زندگی خودمون.جشن نگرفتیم،منم واقعا هیچ علاقه ای به جشن و عروسی گرفتن نداشتم برام مهم نبود.

حالا بعد8سال زندگی امروز مامانم میگه شوهرت عرضه نداره یه لباس برات بخره،وقتی بدون جشن و طلا میری خونه شوهر همین میشه دیگه.

حالا ببین اون یکی داداشاش توهمین گرونی چه جشن و ریختو پاشی بکنن برای زنشون.

همسرم وقتی پول داره اصلا کم نمیذاره واسم.

خیلی دلم گرفت. از زندگیم و شوهرم دلسرد شدم.

اونایی که بدون جشن رفتن سرخونه زندگیشون واسه شوهرشون بی ارزشن؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه 

منم عقد کردم رفتم سر خونه زندگیم چون شوهرم شهر دور بود و خواهرش هی دم گوشش میخوند میخاست اختیار دار زندگیم بشه منم همون اول جامو محکم کردم 

ولی شرایط زندگیم با شما کمی متفاوت هست 

برام طلا خرید و برای هر مناسبت یک تیکه شده حتی کوچیک طلا خرید برام 

ولی خب من وقتی بچم بدنیا بیاد میخام یه جشن بگیرم 

بنظرم شماهم اگه به دلت جشن هست و دوست داری جشن بگیری 

یه جشن ساده با یه لباس خوب برای سالگرد ازدواجت بگیر 

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•

با یه حرف که نباید از زندگیت سیر بشی این تصمیم خودت بوده و باهاش مشکلی نداری تو هر کاری بکنی بازم حرف میزنن بقیه سرزنش کردن نداره یه وقتا پدر مادرا بدتر زندگی رو خراب میکنن البته ب دل نگیر از سر دلسوزی گفته

من جشن داشتم ولی یه جشن کوچیک

ولی ببخشید مامانت خیلی بی ربط گفته تو هم انقدر راحت تحت تاثیر قرار نگیر و سرد نشو

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

واا

تو اهمیت نده به مامانت

من یه دختر عمو دارم بدون جشن و عروسی رفت سر خونه زندگیش خوشش نمیومد

الان بهترین زندگی رو داره

شوهرش واسه تولدش خونه خریده بهترین ماشینو دارن 

هر طلایی چیزی خوشش بیاد اراده کنه شوهرش میخره

چ ربطی ب جشن داره آخه 

بدنم خستس عجیب:)

گلم اصلا ناراحت نباش .  والا اونیاییم که جشن میگیرن استرس عروسی و جشن عروسو و دواماد از پا درمیاره . بعدم اینجوری نباش که با هر حرفی از زندگیت سرد بشی. راستی میتونی یه سالگرد ازدواج بگیری و لباس سفید بپوشی و بری اتلیه‌ که تو دلتم چیزی نمونه