2777
2789

من و همسرم فقط یه عقد محضری کردیم و رفتیم سرخونه زندگی خودمون.جشن نگرفتیم،منم واقعا هیچ علاقه ای به جشن و عروسی گرفتن نداشتم برام مهم نبود.

حالا بعد8سال زندگی امروز مامانم میگه شوهرت عرضه نداره یه لباس برات بخره،وقتی بدون جشن و طلا میری خونه شوهر همین میشه دیگه.

حالا ببین اون یکی داداشاش توهمین گرونی چه جشن و ریختو پاشی بکنن برای زنشون.

همسرم وقتی پول داره اصلا کم نمیذاره واسم.

خیلی دلم گرفت. از زندگیم و شوهرم دلسرد شدم.

اونایی که بدون جشن رفتن سرخونه زندگیشون واسه شوهرشون بی ارزشن؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه 

منم عقد کردم رفتم سر خونه زندگیم چون شوهرم شهر دور بود و خواهرش هی دم گوشش میخوند میخاست اختیار دار زندگیم بشه منم همون اول جامو محکم کردم 

ولی شرایط زندگیم با شما کمی متفاوت هست 

برام طلا خرید و برای هر مناسبت یک تیکه شده حتی کوچیک طلا خرید برام 

ولی خب من وقتی بچم بدنیا بیاد میخام یه جشن بگیرم 

بنظرم شماهم اگه به دلت جشن هست و دوست داری جشن بگیری 

یه جشن ساده با یه لباس خوب برای سالگرد ازدواجت بگیر 

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•

با یه حرف که نباید از زندگیت سیر بشی این تصمیم خودت بوده و باهاش مشکلی نداری تو هر کاری بکنی بازم حرف میزنن بقیه سرزنش کردن نداره یه وقتا پدر مادرا بدتر زندگی رو خراب میکنن البته ب دل نگیر از سر دلسوزی گفته

من جشن داشتم ولی یه جشن کوچیک

ولی ببخشید مامانت خیلی بی ربط گفته تو هم انقدر راحت تحت تاثیر قرار نگیر و سرد نشو

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

واا

تو اهمیت نده به مامانت

من یه دختر عمو دارم بدون جشن و عروسی رفت سر خونه زندگیش خوشش نمیومد

الان بهترین زندگی رو داره

شوهرش واسه تولدش خونه خریده بهترین ماشینو دارن 

هر طلایی چیزی خوشش بیاد اراده کنه شوهرش میخره

چ ربطی ب جشن داره آخه 

بدنم خستس عجیب:)

گلم اصلا ناراحت نباش .  والا اونیاییم که جشن میگیرن استرس عروسی و جشن عروسو و دواماد از پا درمیاره . بعدم اینجوری نباش که با هر حرفی از زندگیت سرد بشی. راستی میتونی یه سالگرد ازدواج بگیری و لباس سفید بپوشی و بری اتلیه‌ که تو دلتم چیزی نمونه