2777
2789
عنوان

چیکار کنم بچم شیشه شیر بگیره😭😭😭

3333 بازدید | 23 پست

افزایش وزنش کم بوده دکتر گفته باید شیر خشک بهش بدم

قبلا هم یکی دوبار در روز بهش میدادم

ولی الان بدقلقی میکنه

هی زبون میزنه زیرش

نصفش میریزه نصفشو میخوره

میترسم کم کم دیگ اصلا نگیرتش منم شیرم کمه گشنه بمونه بچم

یکم سوراخش گشاده رفتم یکی دیگ گرفتم ولی اونو اصلا قبول نکرد چون یکم سفتر بود

ارتودنسی هم قبول نکرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شیر خودمو فقط صبح و اخر شب بهش میدم شیشه شیر اونت گرفتم الان باهاش میخوره اولا بد قلقی میکرد دید که خبری لز سینه نیس عادت کرد بهش

ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!

منم اول شیر نداشتم دکتر واسه دخترم شیر خشک نوشت ولی دختر منم مثل بچه ی شما شیشه نمیگرفت شما خودت آش ماش ، پلو و آبگوشت ،ماکارونی ، ارده شیره ، ببین با چ غذایی شیر میای همون رو بخور تا شیرت زیاد بشه ب خودت برس 

من شیر خودمو فقط صبح و اخر شب بهش میدم شیشه شیر اونت گرفتم الان باهاش میخوره اولا بد قلقی میکرد دید ...

شیرت کمه شما هم؟ 

شیشه شیر اونت بهتره یعنی؟  الان از این معمولیا میگیره تازه سوراخشم گشاد شده

میترسم اگ سر شیشه سفت باشه و کم بیاد ازش دیگ کلا نگیره

میخورم بازم کمه شیرم مخصوصا بعدا ک بزرگتر شه بیشتر شیر بخواد دیگ بدتر الان 1ماهشه

میگن هرچی بچه بمکه بیشتر شیر میاد...زیره هم خوبه..تا شش ماهگی مهمه بعدش غذاهای کمکی هم میدی

تعطیل است مثل جمعه تمام حوصله من...
منم اول شیر نداشتم دکتر واسه دخترم شیر خشک نوشت ولی دختر منم مثل بچه ی شما شیشه نمیگرفت شما خودت آش ...

من الان بچم یه ماهشه هنوز شیرم کمه

شما زیاد شد شیرت یا آخرش نی نیت کمش بود؟ 

شیرت کمه شما هم؟  شیشه شیر اونت بهتره یعنی؟  الان از این معمولیا میگیره تازه سوراخشم گشاد ...

شیر من خیلی کمه 

اونت عالیه چون پستونکش مدلش مث سینه مادره و بچه راحتتر قبول میکنه اولش ید قلقی میکنه ولی گرسنه باشه سریع میگیره الان دختر من هم شیر خودم میخوره هم شیشه میگیره 

ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!