2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزینه تون چقدر میشه اسی ؟ سفرنامه ها رو بخون ، هر جا هم بری بهت خوش می گذره ..

هنوز تازه تصمیم گرفتیم چون دفه چیزی نمیدونم هزینه مهم نیس هرچقدربشه

خدایا فقط تو رودارم نذار دشمنام شادبشن هوامو داشته باش😐😐😐

از تاکسی استفاده نکن چون خیلی گرونه و عمدتا هم باقی پول نمیدن و خیلی زور داره 

به اوتلت ها سر بزن 

الانم تا آخر مرداد تخفیف خوش بگذره

..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..
از تاکسی استفاده نکن چون خیلی گرونه و عمدتا هم باقی پول نمیدن و خیلی زور داره  به اوتلت ها سر ...

مرسی درمورد هتل و اینا چی هتل ۴یا۵ستاره میخوام بچه۷ ساله  هم دارم میخوام راحت باشیم

خدایا فقط تو رودارم نذار دشمنام شادبشن هوامو داشته باش😐😐😐
مرسی درمورد هتل و اینا چی هتل ۴یا۵ستاره میخوام بچه۷ ساله  هم دارم میخوام راحت باشیم

امتیاز هتل ها رو میتونی بخونی خودت.... کامنت های مردم هم می بینی

ولی کلا حالا که دفعه اولتونه استانبول رو تور می گیرن، اینکه از فرودگاه خودشون ببرنتون هتل هم خیلی مهمه به نظرم.. راحت میشید

تور می گیرید ولی اونجا خودتون میتونید انتخاب کنید خودتون بگردید یا بازدید از شهر رو از اونا بخرید.. خودتون برید بهتره

حتما چند تا سفرنامه بخون

خوش بگدره بهتون

مرسی درمورد هتل و اینا چی هتل ۴یا۵ستاره میخوام بچه۷ ساله  هم دارم میخوام راحت باشیم

هتل نزدیک تقسیم بگیر که کمتر پیاده روی داشته باشی و نیاز دولموش نباشه تو لست سکند راجع تمام هتل ها نظر داده و گفته کدوم نزدیک تره 

یا اگر خواستی کارت مترو بگیر مثل بلیت مترو های خودمونه شارژ میشه 

از لست سکند سفرنامه بخون 

بلیط های سفر به جزایر رو لیدرها خیلی گرون میدن 

از سفرنامه ها قیمت ها و راه ها رو نوشته که چجور برین اگر اینکار کنین تقریبا یک سوم قیمت براتون میشه 

..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..