2777
2789
عنوان

کسی موکل داره لطفا بگه

336 بازدید | 20 پست

واسه خودم شوهرم طلسم جدایی نوشتن ک جداشیم خب همونجورم شد شوهرم الان سه ماهه خونه مامانشه و نمیاد الان حرفش طلاقه و این طلسمم برامون خواهر شوهرم‌انجام داده همونم الان نمیزاره شوهرم بیاد داغونم توروخدا یکی کمکم کنه افسرده شدم نمیدونم چیکار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کجا میدونی طلسمه؟ از کسی پرسیدی؟

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!
از کجا میدونی طلسمه؟ از کسی پرسیدی؟

اره ف* ا* ل گرفتم گفت ی زنه واست جادوی سیاه نوشته برا خودت شوهرت ک جدا شین طلسم جدایی نوشته فک کن ما باهم خوب بودیم رفته بودیم مشهد دو روز نشده بود ک برگشتیم شهرمون دعواها شروع شد و از خونه زد بیرون از همون روز نیومده 

اره ف* ا* ل گرفتم گفت ی زنه واست جادوی سیاه نوشته برا خودت شوهرت ک جدا شین طلسم جدایی نوشته فک کن ما ...

اگه واقعا نوشته خیر نبینه

الهی ما همه بی چاره ایم و تنها تو چاره👆🩶

دعای فک السحر بدون انترنت از گوگل پلی دانلود کن هر روز بخونش.

تا چهل روز هر روز یکبار سوره ی بقره بخون خیلیییی باطل کننده ی قویه تو خوابم میبینی یه چیزایی 

و این ذکرارو بعد نماز بعد از نماز صبح ۵۳ بار ایه ۶۵ یس بخونین . به نیت باطل شدن سحر و جادو و دعا ( از خودت و همسر اگر داری یا اون شخص ). بلافاصله بعدش ۱۱۰ بار ذکر ( یا قَهّار ) به نیت غلبه بر دشمن
بعد از نماز عصر ۵۳ بار اخرِ ایه ۱۷۱ بقره ( صم بکم عمی فهم لا یعقلون ) رو میخونین به نیت باطل شدن سحر و جادو و دعا . بلافاصله بعدش ۱۱۰ بار ذکر ( یا رَغیب ) به نیت غلبه بر دشمن قوی
بعد از نماز عشا ۵۳ بار ایه ۲۱ مجادله به نیت باطل شدن سحرو جادو و دعا و بلافاصله بعدش ۱۱۰ بار ذکر ( یا شَدید ) به نیت به شدت مغلوب کردن دشمن بخونین به مدت چهل روز به نیت اقا بخونید

اینا همه باطل کننده های قوی هستن