2777
2789

خودم فقط دکتر پریسا مقدم کلاهی نائب  اینارو شنیدم خوبه مطمن نیستم مشکل تنفسی ندارم خداروشکر شما میشناسین دوروبرتون کسی عمل کرده؟

تعداد رای : 1
نظرسنجی
شیوا نائب
1
100%
پریسا مقدم
0
0%
کلاهی
0
0%
نژاد کاظم
0
0%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماله منو شیوا نائب عمل کرد خوبه

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
انحراف داشتین ؟ مشکل تنفسی ندارین الان

داشتم.نه اصلا عالیه

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
واقعا 🥺 کامل برطرف شده مشکلت چند وقته عمل کردی؟

اره گلم.الان یک سالو نیمه

اره گلم.الان یک سالو نیمه

پس راضی هستی اخه مدل اصلی بعداز یکسال معلوم میشه من بیشتر پریسا مقدم شنیدم تمرکزم بیشتر دکتر مقدم بود پس شیوا نائب هم خوبه اگه میشه عکس بینی تو بفرس و هزینه چقدر شد کدوم بیمارستان؟ زیاد سوال کردم😂😬