2777
2789

خواهر خوشت باشع. برو پشت سرتم نگاه نکن

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی سخته یک زندگی که ساختی به زحمت رو ول کنی بری از زیر صفر شروع کنی

شروع هر کاری سخته

۱۰سال پیش یکی از اقواممون رفت. کلی براش پول میفرستادن. اول تو ی ساندویچی کار کرد کم کم ی ساندویچی زد.. خلاصه تو آبان بچه اش بدنیا میاد. کلی پول برا خونواده اش میفرسته. هر چند وقت ی بار ب خونواده اش میگه بیان ترکیه یا دبی با خرج خودش. درآمد زنش از خودشم بیشتره. دیگه ام هرگز برنمیگرده.

فک کن اگه شوهر منم بتونه اول این زبان کوفتی رو پاس کنه و امتحان بعدیشم بده تازه میره اونور.. الان ۳۱سالمونه.. ما جی بگیم ک دیگه گل جونیمون تو ابن مملکت هدر رفت و هنوزم صفریم! اونجام بریم تا حداقل ۳سال صفر صفریم.. اونم با یه بچه!

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

https://www.ninisite.com/discussion/topic/8921417/خانما-بیاید-چت-خودم-و-خواهر-شوهرم-خیلی-ازش-ناراحت-بودم-اسکرینخانما خواهش میکنم میشه لطفا برا این تاپیکم گزارش بزنید؟ دوستان میگن چند روزه رفته گوگل میترسم خواهش میکنم 😫😭

این کاربری ۱سال و نیم پیش دست کسی دیگه بوده، فعلا دست منه   

من ۳۸سالمه

پس برای شما سخت تره.. 

بچه ام داری؟

بله

اولش سخته

بعدش زندگیتون رو ریل میوفته

فقط برای بچه ات خیلی خوبه

ما هم ففط بخاطر بچه امونه.. خودمون ک هیچ..

الان 31 سال  به نظرتون پیره؟ چه سنی خوبه برا مهاجرت؟

گل عمر آدم بین ۲۰ تا ۳۰ هست دیگه! آدم هر انگیزه، هدف، زحمت و هرچی داره چون دغدغه اش کمتره آماده اس برای چیزای جدید..

کم کم از دهه ۲۰ ک رد شد نیروی قبلو نداره!

دیگه ۱۸سال خوبه ولی خب من کساییو میشناسم ک ۴۰_۵۰سالشونو دادن کاراشونو میکنن برن

گل عمر آدم بین ۲۰ تا ۳۰ هست دیگه! آدم هر انگیزه، هدف، زحمت و هرچی داره چون دغدغه اش کمتره آماده اس ب ...

تو این سن آدم باید برای مهاجرت خانواده حمایت گر داشته باشه که اکثرا ندارن. بدون پول زیاد هیچ جا نمیشه رفت. الان قاچاقیم شنیدم 500 میلیون خرجش میشه