2777
2789

خیییلییی گریه ایه چهار سالش تمومه 

لوس رو. مخی شدید

مثلا میگه نون بده میدم جیغ میزنه میزنه زیر گریه میگم چته میگه ازون طرفش میخاستم

میگم تو بگو ازونطرفش بده ندادم بعد گریه کن

بخدا کشش اعصاب روان ندارم

امشب رفیتم بیرون 

گفت منو ببرین قسمت بازی،بردیمش،دیر شد شوهرم اول صب باید سرکار میبود،هرچی گفتم بریم گفت نه باید ی بازی دیگه سوار بشم،گفتم باز سوارش نکنیم این تا خود خونه زر میزنه منم اصلا اعصاب ندارم همینم ببرش بریم،گف کار دارم دیره،گفتم بخدا گریه. میکنه،بردیمش گفتم فقط ب شرطی میبریمت که دیگه گریه نکنی و بعدش بازی نکنی یهراست بریم خونه گفت باشه،قول داد،خاستیم برگردیم،باااااااااز زد زیر گریه که من میخام هنوز بازی کنم،گریه ی ارومم باشه خوبه جیییییغ و غریت بازی،شوهرمم ب من دادو بیداد کرد ک بیخود کردی وسیله اخرم بردیش من فردا. پنج. صب کار دارم،این درهرصورت گریهاشو میکرد..‌بخدا ی جنگی شد اونسرش ناپیدا...

دادو بیداد

با دل خوش رفتیم

فاتحهه روانمون خونده شد

از بچم خسته شدم،اخلاقش خیلی خیلی بده،فراتر از تصور...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه سنش هست پسرمنم ۴سالشه ازاین بهونه گیری هازیاد داره چون خودم همین مشکل رو دارم نمیتونم راهنماییت کنم😪

خدا گر پرده بر دارد ز روی کار آدمها/چه شادی ها خورد بر هم/چه بازی ها شود رسوا/چه کاذب ها شود صادق/چه صادق ها شود کاذب/عجب صبری خدا دارد که پرده برنمیدارد😑
زیاد لوس بارش اوردی نباید ب هر خواستش تن بدی حتی اگ‌ از گریه کبود بشه بچه نر چقد عزیز باشه ادبش عزیز ...

خیلی گریه میکنه 

خیلی 

موندم با این اخلاقش چیکار کنم،اصلاحرف ادمو گوش نمیده فققققط جیغ و گریه

خسته ام 

خسته

دختر بچه ها معمولا لوس هستن ولی شما خودتون هم انگاری بیشتر لوسش کردین

ببین کلا قانونش شده پا بذاریم از خونه بیرون باید خوراکی بخوره

حالا تو پول داری نداری نمیفهمه بااااااید. خوراکی بخوره

خیلی گریه میکنه  خیلی  موندم با این اخلاقش چیکار کنم،اصلاحرف ادمو گوش نمیده فققققط جیغ و ...

استارتر اشکال نداره دفعه بعد حتی اگه ۵ ساعت هم گریه کرد توجهی نکن

بزار یاد بگیره

ببین کلا قانونش شده پا بذاریم از خونه بیرون باید خوراکی بخوره حالا تو پول داری نداری نمیفهمه بااااا ...

شما از همین الان اگر کنترلش نکنی دو روز دیگ بدون نگاه کردن به جیب شما اپل و ماشین و خونه میخواد 

من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو‌روی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰

تربیت اشتباه متاسفانه 

اون بچه فهمیده با جیغ و گریه به خواستش میرسه و همیشه ازش استفاده میکنه بذار گریه کنه شما هدفون بذار گوشت صداشو نشنوی هیچ بچه ای تو این سن و سال با گریه نمرده پس بذار گریه کنه تا عادتش از سرش بیوفته

خیلی گریه میکنه  خیلی  موندم با این اخلاقش چیکار کنم،اصلاحرف ادمو گوش نمیده فققققط جیغ و ...

بزار گریه کنه بی محلی کن زیاد لوس شده اینجوری ززرگ بشه برا آینده خودشم اذیت میشه اصلا بی محلی کن بزار گریه کنه بچه از گریه کردن نمیمیره