2777
2789
عنوان

تزریق کورتون به بینی

2777 بازدید | 13 پست

بعد از ۵ ماه که از عملم گذشته ،دکتر برام کورتون زده، لازمه دوباره چسب بینی بزنم یا نه؟ ۳ ماهه چسب نمیزنم.

توروخدا راهنماییم کنین استرس دارم🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب ماه های اول ورم بینی بیشتر هست ،از ماه سوم ب بعد تقریبا همه چی اوکی شد،اما خب من مدام شستشو میداد ...

یعنی گرفتگی بینی منم خوب میشه؟ من الان ۲ ماه کامل هست عمل کردم.گرفتگی شما چطوری بود؟هر روزابن مشکل رو داشتید؟هیچ اسپری بجز سدیم کلراید استفاده نکردم.خواهشا جواب بدید یه دنیا ممنونم

یعنی گرفتگی بینی منم خوب میشه؟ من الان ۲ ماه کامل هست عمل کردم.گرفتگی شما چطوری بود؟هر روزابن مشکل ر ...

من یادمه تا ماه چهادم اسپری های مختلف استفاده میکردم ک دکتر داده بود ،اما سدیم کلراید همون سرم شستشو هست ک ماه های اول چون بخیه هات تازه اس با اسپری اش شستشو میدی و ماه سوم ب بعد میتونی با سرنگ شستشو بدی.

پیش دکترت رعتی بگو بررسی کنه و اسپری بده برای گرفتگی بینی، بعد عمل خون و....خشک میشه داخل بینی و مدت زمانی میبره تا کامل با شستشو تخلیه بشه،از طرفی فصل سرما هست و ابریزش بینی داری و چون عمل کردی درست تخلیه نمیشه ،بخاطر همین مدام اسپری سدیم کلراید بزن و اگه حس کردی چیزی داخل بینی داری با گوش پاک کن آروم تمیز کن،مواظب باش گوش پاک کن ب دیواره بینیت نخوره،اینا یادم بود

من یادمه تا ماه چهادم اسپری های مختلف استفاده میکردم ک دکتر داده بود ،اما سدیم کلراید همون سرم شستشو ...

خیلی ممنون خداخیرتون بده. دکترم اسپری کورتون دار نوشت برام ولی من بخاطر ضررش نگرفتم .معاینه کرد چیزی نبود توش.

سلام عزیزم شما ورم بینیت کمتر شد ؟

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛