2777
2789
عنوان

کرونای سری جدید گرفم

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 29 پست

باز داستان کرونا شروع شد ☹️

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی احترام بزارم نه به محدودیت هایی که میخوای برای من بزاری   تبادل نظر و گپ زدن رو دوست دارم اما با تویی ک فک میکنی فقط خودت حالیته و عقل کلی حرفی ندارم اوکی تو خوبی 🙄🤗دلم می سوزد و کاری ز دستم بر نمی آید شبان آهسته می گریم؛ که شاید کم شود دردم... تحمل می‌رود اما شب غم سر نمی آید 🚶🏻‍♀️🕳️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلاس زبان میرم، تو کلاس ۱۸ نفریم! مسیر رفت و برگشت هم مجبورم با اتوبوس برم که خیلیی شلوغه

تنها کسی که ماسک میزنه منم، بعد تازه گاهی شده که مسخرم کردن😐☹️

امیدوارم زودتر خوب شی عزیزم❤

😹😹

میگه مسخره میکنن همکارام😐

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
راستی چقدر عادی شد کرونا!! تا پارسال فکر نمیکردم دیگه مردممون رو بدون ماسک ببینم الان هیچکس نمیبین ...

دقیقا،انگار دیگه تموم شد در حالیکه..😩😭بخدا مبتلام الان

خدایا،در اندک من تویی فراوان✨❤️
من کلاس زبان میرم، تو کلاس ۱۸ نفریم! مسیر رفت و برگشت هم مجبورم با اتوبوس برم که خیلیی شلوغه تنها ک ...

مرسی قربونت،به حرف کسی توجه نکنین بزنین ماسکتونو

خدایا،در اندک من تویی فراوان✨❤️