2777
2789
عنوان

گرفتن زوری طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه واضح تر توضیح بدید

شماهم مهریتوبزاراجرا اصلاطلاهاروبهش ندهدتاتکلیف مهریت معلوم بشه،فرض شما۵۰گرم طلاک داری ازاین اقامیتونی به عنوان پیش قسط مهریه حسابش کنی چون نقدهست،وکیل بگیرکاملاراهنماییت میکنه  تحت هیچ شرایطی ازطلاهابهش نده،طلاهاچندگرمه؟مهریت چقدر؟

تنهاسالی ی سکه وعمرتم بایدتودادگاههاهدرشه   من گرفتم چون شوهرم خودش طلاقم دادفقط گفت گم شو💔

ای وای چقد بد ، عزیزم میتونم بپرسم شغل شوهرت و حقوقش چقدر بوده؟

شماهم مهریتوبزاراجرا اصلاطلاهاروبهش ندهدتاتکلیف مهریت معلوم بشه،فرض شما۵۰گرم طلاک داری ازاین اقامیتو ...

طلاهام نزدیک ۱۰۰ گرم ، چجوری ندم اخه شکایت کرده😭😭😭😭😭😭

راننده بودعزیزم ولی منه احمق عاشقش بودم😔کل مهریمم 50تومن بودبای سرویس طلا

ینی کل ۵۰ ملیونو گرفتی ؟ اولش چی مگ نمیگن باید اولش ۷ سکه بده بعدش قسط بندی بشه؟ شما کی طلاق گرفتی

طلاهام نزدیک ۱۰۰ گرم ، چجوری ندم اخه شکایت کرده😭😭😭😭😭😭

خب وکیل بگیرتوهم تکونی به خودت بده مهرتوبزاراجرا شایدتنهاچیزی که ازمهریه دستتوبگیره همین مهریه باشه وگرنه به قول اون کاربر همه ی عمرتوبایدتو دادگاه باشی یاسالی یه سکه بهت بده

خب وکیل بگیرتوهم تکونی به خودت بده مهرتوبزاراجرا شایدتنهاچیزی که ازمهریه دستتوبگیره همین مهریه باشه ...

وکیل دارم ، وکیلم میگ تو دادگا بگو ک در نبود این اقا طلاهامو فروختم خرج این ی سالمو دادم ، بعدشم شوهر من شعلش دولتیه فک کنم حداقل سالی ۲ سکه یا ۳ سکه بدن

ینی کل ۵۰ ملیونو گرفتی ؟ اولش چی مگ نمیگن باید اولش ۷ سکه بده بعدش قسط بندی بشه؟ شما کی طلاق گرفتی

عزیزم من 1سال ونیمه ک طلاق گرفتم قضیه مافرق داشت خودش داشت طلاقم میداد ک به بهونه راه نیومدن بچش بامن دوباره بره دنبال زن قبلیشوبگیره واسه همین همشویه جادادمنم توافق کردم😔💔

عزیزم من 1سال ونیمه ک طلاق گرفتم قضیه مافرق داشت خودش داشت طلاقم میداد ک به بهونه راه نیومدن بچش بتم ...

چقد بد 😔، عزیزم نگفتی اولش مگ چنتا سکه باهم نمیدن ، بعدش قسط بندی میشه؟