2777
2789
عنوان

بارداری

78 بازدید | 5 پست

سلام دوستان.من یه کیست ۶ سانتی دارم داخل رحمم تازه متوجه شدم.بعدش دوبار بی بی چک زدم مثبت بود سینهام درد داشت و زیر شکمم هی میگرفت.امروز شدید دل درد دارم و سینهامم دیگه درد نداره بی بی چک زدم منفی اومد.پ ر یود هم نشدم.دارم دیوونه میشم😔بعدش دکتر گفت بخاطر کیستت بزرگه اجازه نمیده بچه بمونه کسی مثل من بوده؟؟؟

33 سالشه سه تا بچه داره. چند وقته تلاش میکنه برای بچه چهارم. پارسال همینجوری حامله شد بعد رفته بود سونو گفته بود تو رحمت یه کیسه هس که پر از دونه شده حالا نمیدونم دونه چی بوده

بالاخره بعد 3 سال خدا به منم نی نی داد، درست وقتی که تو اوج ناامیدی بودم... خدایا شکرت......... به امید بارداری همه منتظرا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه هنوز تحت نظر دکتره چندبار دکترشو عوض کرده گلی حامله نشده

البته کیست نبودها، دکترش گفته بود یک کیسه اطراف جنین رو میگیره و نمیذاره رشد کنه تو 6 هفته رشدش متوقف شده بود

بالاخره بعد 3 سال خدا به منم نی نی داد، درست وقتی که تو اوج ناامیدی بودم... خدایا شکرت......... به امید بارداری همه منتظرا