2777
2789
عنوان

خانمایی که گاز صفحه ایی دارین لطفا کمکککک

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 37 پست
استیل بگیر فروشنده ها چون کسی شیشه ای نمیخره رودستشون مونده اینو میگن دیگه شیشه ای از مد افتاده  ...

اینجاکلی کاربرگفتن وقتی سردباشه ویهوداغ باشه میترکه یاوقتی داغ باشه یه قطه آب بیوفته روش میشکنه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

من الان جفتشو دارم 

تو مطبخ استیل دارم عالیه اینقدر تمیز کردنش راحته که نگو یه دستمال نمدار میکشم مثل روز اولش میشه 

شیشه ای همه اش دردسره

مرا هزار امید است و هر هزار تویی.....❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجاکلی کاربرگفتن وقتی سردباشه ویهوداغ باشه میترکه یاوقتی داغ باشه یه قطه آب بیوفته روش میشکنه

دقیقا درست میگن شیشه ای خیلی بده 

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 
داتیس مامانم داره خیلی راضیه اخوان هم خوبه برا من متاسفانه اصلا خوب نیس بار اول که روشن کردم گازو سو ...

چه مارکیه؟یعنی چی سوخت ؟!صفحه استیل تغییر رنگ داد؟

قانون جذب رو نمیدونم!ولی هروقت دخترسه ساله آقام امام حسین (ع)رو‌ صدامیزنمو بجون باباش قسمش میدم محاله دست رد به سینم بزنه 

دقیقا این اتفاق برای من افتاد 

ولی جدا از این استیل خیلی خیلی بهتره و تمیز کردنش خیلی خیلی راحت تر

من که به هرکسی برسم پیشنهادش میدم مال من مارک کن و واقعا ازش راضیم

آره باید مدام زیر کتری وقابلمه رو با دستمال خشک کنم چون ردآب روش بمونه لکه سفید میزنه

من امید خدا عوضش کنم استیل میگیرم روغن برنج میریزم پخش میشه روی گاز نقطه نقطه روغن میفته

برای حل مشکلاتم دصلوات❤.ترک هستم🤪
من الان جفتشو دارم  تو مطبخ استیل دارم عالیه اینقدر تمیز کردنش راحته که نگو یه دستمال نمدار می ...

چه مارکی دارین؟

قانون جذب رو نمیدونم!ولی هروقت دخترسه ساله آقام امام حسین (ع)رو‌ صدامیزنمو بجون باباش قسمش میدم محاله دست رد به سینم بزنه 

معلومه ک استیل خوبه مال ما شیشه ای پدر منو در اوردع بعد خونه یکی از فامیلامون شیشه ای بود بنده خدا نفهمیده مهمون داشته کتری بزرگ چند بار گذاشته خیلی داغ اومده شیشه اش خورد شده 🤦‍♀️

Hamı gedər fərq eləməz sən gedərsən ay tutular
معلومه ک استیل خوبه مال ما شیشه ای پدر منو در اوردع بعد خونه یکی از فامیلامون شیشه ای بود بنده خدا ن ...

ارع دقیقا من برای جهیزیه میخواستم شیشه ای بخرم 

فروشنده گفت خوب نیست و می‌شکنه 

منم استیل خریدم 

مارک کن عزیزم 

منم گاز شیشه ایم کن هستش الان ۶ستله خدارو شکر مشکلی نداشته فقط تمیز کردنش واینکه گرد وغبار روش میشینه دردسره

استیل بهتره ،به حرف فروشنده اعتماد نکن چون جنسی که فروش نمیره رو میخان سریع رد کنن ،اصلا هم خطوط خش ...

من گاز استیلمو با اسکاچ میشورم حتی یه دونه خشم نیوفتاده روش