عادت کردن از روز اول جلو همه منو خرد کنن خداشاهده من باشوهرم هرروز جنگ داریم اصلا با هم تفاهم نداریم ولی نمیدونم چه کوفتیه ک خانواده شوهرم فکر میکنن من خیلی خوشبختم میخان بهمش بزنن فکر میکنن شوهرم خیلی بحرف منه ...
lebas_kodak gogolii پیج اینستام پر از لباس دخترونه شیک ووییی❤
من چندتا جاری دارم خداشاهده ۵..۶ ساله عروسشونم یبار نشده مادرشوهرم بهشون بگه لباس بچتون اینجاش کجه یا ی ایرادی بگیره خواهرشوهرم روستا مغازه داره انقدم وسیلاش زشتن کل محل میگن کلا سلیقش همینجوریه منم شوهرن کارگره ترجیح میدم اگر بخام لباسی بخرم پول بدم برا چیزی ک دوسش دارم اون جاریامم اصلا خرید نمیکنن چون ی شهر دیگن ولی اصلا کار اونا ندارن ولی همش تو جمع تا ما وارد میشیم مادرشوهرم از لباس دخترم ایراد میگیره ۱سالشه خیلی ناراحت میشم میخان بگن از ما خرید نمیکنی لباسشم خیلی زشته ولی بچه همین خواهرشوهرم انقد لباساش قدیمی و زشت و ایناس یبار نشده من بهشون بگم زشته ولی اینا خیلی دور برشون داشته همش میگن بنظرتون من چی بگم میترسم بگم منو شوهرم خیلی ناراحت میشیم وقتی اینجوری میگین ولی خیلی خودشون خوب نشون میدن میدونم بعدش هی از خوبی های خودشون تعریف میکنن و میگن ما بدشمارو نمیخایم اگ گفتن اینو چی بگم؟؟
lebas_kodak gogolii پیج اینستام پر از لباس دخترونه شیک ووییی❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یبارگفت کثیفه یبارگفت زشته یبارگفت ده روزه همین تنشه؟؟؟ گفتم اخه چون دهروز پیش منودیدی حالام همونو دیدی یعنی ده روزه تنشه؟؟؟روزی سه چهاربار فقط کثیف میکنه ازغذاخوردن