2777
2789

خانوما ما یک سال و چهار ماه ازدواج کردیم. توی این یک سال مادر شوهرم با اینک ارثیه پدریش بهش رسیده بود و خیلی اوضاعش  خوب بود حتی ی هزاری کمک ما نکرد .شوهرم البته از اولش گفت مامانم اینا خسیس هستن هیچ وقت انتظار نداشته باش همین طور ک من ک پسرشون هستم ندارم .

فقط برای عقد برام طلا گرفتن (سرویس و انگشتر وبلاگو..) و خرج عقد و دادن و شب یلدا و عید نوروز 

ما یکسال دیوار ب دیوار بودیم باهاشون 

زیر پوستی حرفاشون و میزدن واذیت میکردن منتها من و شوهرم محل نمیذاشتم یعتی برامون مهم نبود فقط سرمون توی زندگی خودمون بود 

حالا چند وفتی ب خاطر کار شوهرم آمدیم ی شوهر دورتر از اونا زندگی می‌کنیم 

توی این مدت دو ماه مادر شوهرم ی بار ب من زنگ زد ی بار ب شوهرم منم چند باری زنگ زدم البته ب رسم ادب 

حالا دیشب زنگ زدن ب شوهرم برامون جارو برقی بخر هر وقت خواستی بیای 

منم ب شوهرم گفتم ما نمیتونیم بگیریم شوهرم چیزی نگفت..

مگ میشه ی نفر اینقد عاشق باشه 🙈🙈🙈خیلی عاشقتم همسر یکی ی دونه مهربون 
نگیرین وقتی خودشون پولدارن

من ک نمیگیرم 

منم راضی نباشم شوهرم نمیگیره 

نهایت میگم یادمون رفت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابجی دقیقا مثل خونواده من،خیلی محترمانه اقاتون بگه مادر دستم خالیه پول بریزین چشششم.ولی شما هیچچچی نگو

علی،شیرازی🙏خداوندا قلب و روح وچشم مارا پر کن از صداقت، پاکی ،انسانیت🙏
ابجی دقیقا مثل خونواده من،خیلی محترمانه اقاتون بگه مادر دستم خالیه پول بریزین چشششم.ولی شما هیچچچی ن ...

بله درسته .

خب چی بگم والا منم در لحظه دلم نرم میشه خودم تازه پیش قدمم میشم🥺😅😅😅

بله درسته . خب چی بگم والا منم در لحظه دلم نرم میشه خودم تازه پیش قدمم میشم🥺😅😅😅

فکر کنم متوجه عرض بنده نشدید خودتونو مستقیما تو مساعل مادر وپسر یا پدر وپسر نبرید چون حساس میشن

علی،شیرازی🙏خداوندا قلب و روح وچشم مارا پر کن از صداقت، پاکی ،انسانیت🙏