2777
2789
عنوان

عروسک خمیری

1966 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها،من میخوام از این مجسمه خمیری های کوچولو بامزه درست کننممم🤩

اما بلد نیستم😑 

یعنی توی نت هست روش درست کردنش و... اما من نمیدونم لوازم اولیش چیه خمیرش و از کجا بخرم؟پیشه بگید اصلا برم چی بگم؟مثلا ایم خاصی داره یا چی؟بعد اینکه بچه ها اگه بخوام خودم درست کنم خمیرش و فکر کنم گرون تر در بیاد تا بخرم،چون چسب چوب و نشاسته و... میخواد فکر کنم خیلی گرون تر از خمیر های آماده بشه،اصلا خمیر آماده هم میفروشن؟؟

خلاصه داستان درد نکنه منه بنده خدا رو راهنمایی کنید تا از سردرگمی در بیام

در سرم دختر پیری عصبی می‌رقصد،شهر بر روی سر من عربی می‌رقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عکس میراری از عروسکای خمیری

عزیزم من درست نکردم که،ولی الان از نا میگیرم

در سرم دختر پیری عصبی می‌رقصد،شهر بر روی سر من عربی می‌رقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان

بچه ها واقعا کسی نیست؟؟؟؟ای کاش یه تاپیک مادرشوهر میزدم تا همه حمله ور بشن

عزیزم من درست نکردم که،ولی الان از نا میگیرم

زدم گوگل فیلم درست کردن

به نظرم به راحتی میتونیم

و اینکه صددرصد خمیرش هست

دوست دارم کسب درامد کنم

تیکر بارداری نیست تیکر عروسیمه
زدم گوگل فیلم درست کردن به نظرم به راحتی میتونیم و اینکه صددرصد خمیرش هست دوست دارم کسب درامد کنم

زدم گوگل فیلم درست کردن به نظرم به راحتی میتونیم و اینکه صددرصد خمیرش هست دوست دارم کسب درامد کنم

اره منم زدم،ببین اگه یکم دستت راه بیفته،میتونی بری این جاهایی که لوازم خونه میفروشن کارت و نشون بدی،بعد براشون میتونی روی ماگ بزنی و...ولی ببین فکر کنم اگه بخوای خمیر آماده بگیری گرون میشه

اره منم زدم،ببین اگه یکم دستت راه بیفته،میتونی بری این جاهایی که لوازم خونه میفروشن کارت و نشون بدی، ...

خب سخته خمیرش رو خودمون درست کنیم

حس میکنم علاوه بر مواد دستگاهی هم هست که اونم به کار میگیرن

خب سخته خمیرش رو خودمون درست کنیم حس میکنم علاوه بر مواد دستگاهی هم هست که اونم به کار میگیرن

چه دستگاهی؟؟؟ببین من دیدم طرز تهیه موادش و

الان خمیرش فکر کنم جنس خوب بالای ۵۰۰ ت باشه

چه دستگاهی؟؟؟ببین من دیدم طرز تهیه موادش و الان خمیرش فکر کنم جنس خوب بالای ۵۰۰ ت باشه

یادمه یکی از آشناهامون یه چیزی درست میکرد با دستگاهی بهش گرما میداد البته این خمیر نبود

فکر کردم اینم اینطوریه

اوکی  درسته فرق میکنه

یادمه یکی از آشناهامون یه چیزی درست میکرد با دستگاهی بهش گرما میداد البته این خمیر نبود فکر کردم ای ...

نه ببین اون سفال گریه فکر کنم،این خمیره میخری خمیرش و بعد شکش و درست میکنی،میزاری توی دمای محیط تا خشک بشه

۵۰۰ هزار چقدر خمیر میدن؟ کیلوییه؟

نمی دونم والا،

ولی تعداد زیاد د جنس خیلیییی خوبه 

جنس بد و خیلیییی کم که برای تولید بالا به درد نمیخوره هم داری دیج.ی  کالا زده ۳۲ ت ولی خیلی کمهه