2777
2789

دوست شوهرم انجام داد سه بار نتیجشم خوب بود

من شوهرمم میخوام بفرستم بعدشم خودم میرم به امید خدا🤓

نگاربودم⭕زندگی واقعی بعد نوشتن تاپیکا جور دیگه ای جریان داره، اینجا محل درد دل و همفکریه،مبنایی برای قضاوت نیست⭕ حل شدن مشکلم فقط معجزه خدارومیخواد،خدایا تو بخواه✨ من و تو با خدا تو یک قایقیم...💝💍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست شوهرم انجام داد سه بار نتیجشم خوب بود من شوهرمم میخوام بفرستم بعدشم خودم میرم به امید خدا🤓

من خیلی غصه میخورم هزینشم بالاست ولی دیگه دلو زدم به دریا انشالله که نتیجه بگیرم

من خیلی غصه میخورم هزینشم بالاست ولی دیگه دلو زدم به دریا انشالله که نتیجه بگیرم

ان شاءالله میگیری.با فکر مثبت برو عزیزم نگران نباش.جلسه ای چند؟

نگاربودم⭕زندگی واقعی بعد نوشتن تاپیکا جور دیگه ای جریان داره، اینجا محل درد دل و همفکریه،مبنایی برای قضاوت نیست⭕ حل شدن مشکلم فقط معجزه خدارومیخواد،خدایا تو بخواه✨ من و تو با خدا تو یک قایقیم...💝💍
جلسه ای دو وسیصد شده

سلام وقتتون بخیر ببخشید میخواستم بدونم کجا هیر فیلر انجام دادید و برند چی بود راضی هستید میشه دکتر معرفی کنید به منم و اگه مراقب خاصی قبل و بعد لازم داره بفرمایید

سلام وقتتون بخیر ببخشید میخواستم بدونم کجا هیر فیلر انجام دادید و برند چی بود راضی هستید میشه دکتر م ...

سلام عزیزم من بندرعباس پیش دکتر میری انحام دادم برندش همه جا یکیه 

من خیلی موی ریز دراوردم راضی بودم

مزوتراپی و هیرفیلر هم خیلی روش خوبیه برای جلوگیری از ریزش مو و رشد مجدد موها.

من بعد از یه رژیم سخت ریزش موی شدید گرفتم و رفتم کلینیک دکتر کمالی تو خیابون فرشته و برام تزریق انجام دادن چند جلسه

خدا رو شکر مشکلم برطرف شد

پیجشونو میزارم که برید و نمونه کاراشونو ببینید drkamaliclinic