2777
2789

شوهرم هیچ وقت با بچه دوم موافق نبوده الان پسرم شده ۱۹ سالش من احساس خلا و پوچی شدید میکنم 

حس میکنم جای یه بچه دیگه تو زندگیم خیلی خالیه 

خونه و ماشین داریم شوهرم دبیر ریاضی هست و درآمدش در حد ماهی ده تومن 

این مدت که من افسردگی گرفتم یه کم راضی شده به بچه دوم و از ته دل نیست نمیدونم چکار کنم 

از طرفی از شرایط مالی و چالش هایی که ممکنه برامون با ورود یه بچه جدید بوجود بیاد ترسیدم ولی فکرش هم از سرم نمیره 

به نظر شما من چکار کنم

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرتونم تنهاس بنظرم ب فکرش باشین خونه و ماشینم که دارین درامدتونم که خوبه پسرتونم یمدت دیگه کم کم مستقل میشه و تنها میمونین

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره

۱۹ ساللللل😐😐😐😐😐😐

ول کن توروخدا 

واقعا حوصله داری ؟؟؟؟

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….
پسرتون چی؟ دوست داشت خواهر یا برادر داشته باشه یا براش مهم نبود؟

زیاد موافق نیست 

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁

به نظرم به جای بچه برو مسافرت خرید خوشگذرونی با دوستات درحال حاضر اصلا محیط مناسب فرزند اوردی نیست از درو دیوار مریضی و ویروس ریخته

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉
من كه اصلا دلم نمياد یکیو بیارم تو این دنیا  ماشالله پسرت بزرگ شده دیگه  الان دوتایی با ...

شما چند سالتونه؟

به نظرم به جای بچه برو مسافرت خرید خوشگذرونی با دوستات درحال حاضر اصلا محیط مناسب فرزند اوردی نیست ا ...

دیگه فرصت های آخرمه برای داشتن بچه 

میترسم ده سال دیگه پشیمونتر بشم