2777
2789
عنوان

میشه یکی بیاد جواب منو بده

31 بازدید | 6 پست

سلام دوستان 

بچه ها خانواده همسرم خیلی ادمای سردی هستن و من از این بابت خیلی ناراحتم اونا یه شهر دیگ هستن و هر وقت میریم خونشون بهم احترام میزارن و تا حالا بی احترامی نکردن ولی وقتی میایم خونه نه بهم زنگ میزنن نه مراسما استوری میزارن برام کلا خیلی سردن در صورتی که من خیلی بهشون لطف میکنم مثلا موقع زایمان خواهرشوهرم هر روز تقریبا زنگ میزدم که چیزی لازم نداری فلان بهمان ولی اون موقع اثاث کشی من زنگ نزد که مثلا چیکار کردید کمک نمیخواید پول نمیخواید مادرشوهرمم همین طور نمیدونم من خیلی حساسم یا واقعا اینا طبیعی نیستن دیروز سالگرد عقدمون بود با اینکه استوری گذاشتم ولی یه زنگ نزدن تبریک بگن خانواده شوهر شما هم همین طورین ؟ چطوری رفتار کنم باهاشون

ول کن بابا بهتر..مرده شوره هرچی خانواده شوهرو ببرن

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡

مال منم یخن

نه خیر دارن نه شر

کاملا هم بی توقع هستن

خوبه که

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب خوبیای من بی جواب میمونه  حس کوچیک بودن میکنم

خوبی رو واسه دل خودت میکنی یا واسه جواب گرفتن؟

اگه دل خودته که هیچ 

اگر نه، نکن عزیزم

اونا همینطورن

نمیتونن خودشونو عوض کنن

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍
خوبی رو واسه دل خودت میکنی یا واسه جواب گرفتن؟ اگه دل خودته که هیچ  اگر نه، نکن عزیزم اونا ه ...

مرسی عزیزم حرفت خیلی قشنگ بود الان که یکم نسبت بهشون سر سنگین شدم چه جوری رفتار کنم ؟ مثل قبل یا سر سنگین 

مرسی عزیزم حرفت خیلی قشنگ بود الان که یکم نسبت بهشون سر سنگین شدم چه جوری رفتار کنم ؟ مثل قبل یا سر ...

عادی 

نیاز نیس گرم باشی

کاملا عادی