2777
2789
عنوان

عاشق همکارم شدم

1534 بازدید | 19 پست

یه ساله سرکار میرم و چندماهی هست که عاشق همکارم شدم بخشمون از هم جداست ولی هر چند روز یکبار به یه بهونه درست و حسابی میرم بخش اون و میبینمش ولی مکالماتمون همش در حد کاره و دیگه کلافه شدم نمیدونم چیکار کنم که اون پیش قدم بشه یا اینکه بدونم اصلا بهم علاقه داره یا نه

اطمینان ازمجرد بودنش داری؟

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

اگر داشت حتما یه چراغ سبزی نشون میداد کاری نکن 

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما علاقه و احساس خودتون رو عرضه کنید حداقلش اینه واسه دلتون کاری انجام دادین. 

خسته شدم دیگه یه وقتایی میگم شاید خوشش نمیاد بیخیال بشم ولی دلم آروم نمیگیره

خسته شدم دیگه یه وقتایی میگم شاید خوشش نمیاد بیخیال بشم ولی دلم آروم نمیگیره

احساسی که دارید رو بهش بگید، بهترین کار همینه. 

پول همه چیز نیست، اما جایگاهش ان بالاس، کنار اکسیژن.
از نه گفتنش ترس ندارم ولی از مشکلات و حرف هایی که ممکنه بعدش توی محل کارم بچرخه میترسم 

دقیقا بدبختی ادما از همینجا شروع میشه، ترس. من تجربه کردم تجربه خودم رو در اختیارتون قرار دادم، حرف دلتون رو بزنید. جلو دهن مردم رو نمیشه گرفت. واسه خودتون زندگی کنید نه حرف مردم. 

پول همه چیز نیست، اما جایگاهش ان بالاس، کنار اکسیژن.

اگه شمارش داری بهش پیام بده بگو دوست دارم بیشتر باهم آشنا بشیم واگه نمیخواین ممنون میشم این موضوع بین خودمون بمونه

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد

خیلی راحت از احساستون بهش بگید تهش اینه که میگه نه حداقل از بلاتکلیفی درمیاین 

خود من هم به شوهرم علاقه مند شدم و اول من بهش گفتم جالبه اون هم دوازده سیزده سال پیش 😆😆😆😆 باهاش تلفنی صحبت کردم و بهش گفتم کارتون دارم و همدیگه رو فلان جا ببینیم اون هم گفت اکی وقتی دیدمش گفتم ازتون خوشم میاد و دوست دارم بیشتر آشنا بشیم اون هم بدش نیومد جالبه بیشتر از من علاقه مند شد طرف هم فامیل دورمون بود من هم خیلی از فامیل بودن میترسیدم ولی دیگه دل و زدم به دریا و گفتم 😁😁😁و گرفت 

خیلی راحت از احساستون بهش بگید تهش اینه که میگه نه حداقل از بلاتکلیفی درمیاین  خود من هم به شو ...

وای عزیزم😍 چه قشنگ💫 خدایی گفتی یکم دل و جرعت پیدا کردم که جلو برم