2777
2789
عنوان

پولمو چطوری پس بگیرم؟

118 بازدید | 7 پست

کلاس خصوصی زبان داشتم فامیلیمون دخترش اومد حالا مامانش دیگه نمیذاره بیاد میگم پول تعداد جلساتی که اومده رو بده میگه پنجاه تومن میدم فقط نه بیشتر...

چیکارش کنم؟

زحمت کشیدم ازین میسوزم...

بیخیال دیگه 

هیچوقتم برای فامیل کلاس نذار

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا باید خودتو بزنی به دعوا و بحث یا بیخیال پولت بشی در مل فامیل همینه انگار ارث پدر میخواد از آدم

سه روزه دارم محترمانه ازش میخوام نمیفهمه اخر دعوا کردم گفتم گشنه بازی در نیار نمیمیری من پولمو میخوام...

اصلا نمیفهمه تا انقدر درس دادم بهش...اتقدر کم اهمیت جلوه میده کارمو...

سه روزه دارم محترمانه ازش میخوام نمیفهمه اخر دعوا کردم گفتم گشنه بازی در نیار نمیمیری من پولمو میخوا ...

میگم که یا از دعوا میترسه میده یا هم که اصلا آدم سلیطه‌ایه اصلا نمیده باید بیخیالش شی