2777
2789
عنوان

تابستون امسال شروع بدبختیای من😐

348 بازدید | 17 پست

واسه همه خوبه واسه من بد

تحمل جو خونه رو ندارم

۴ روزه برگشتم خونه دعوا سر ازدواجمه 

۲۲ سالمه اونوقت دو دقیقه میخوام با عشقم حرف بزنم میترسم دعوا شه

اونم هی میگه باباتو راضی کن بیایم🥲

به سرم زده ترم تابستون بردارم گرما رو به جون بخرم بدبختی رو نه😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بردار گرما بهتر از داغون شدن روح و روانه

میشه برای عوض کردن خونمون و دور شدن از همسایه بد دعا کنید(مستاجریم)🙏🏻🙏🏻✨یا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی✨ 

خوشبحالت حدقل خودش میخوادت

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
چی میخونی...خب بیان خواستگاری اول حالا تا راضی شدن بابات...کسی میدونه دوستین؟

مامایی

بابام نمیذاره بیان میگه من دختر به شهر دیگه شوهر نمیدم 

بابام میخواد منو بده پسر عموم

آره خانوادم میدونن

مامایی بابام نمیذاره بیان میگه من دختر به شهر دیگه شوهر نمیدم  بابام میخواد منو بده پسر عموم ...

حرف باباتو گوش بده ک گوش ندی ب شدت پشیمون میشی.اگ برگردم‌گذشته فققققط حرف بابام گوش میدم اخ مامانم‌چقدنصیحتم کرد گوش ندادم 

حرف باباتو گوش بده ک گوش ندی ب شدت پشیمون میشی.اگ برگردم‌گذشته فققققط حرف بابام گوش میدم اخ مامانم‌چ ...

عزیزم من شرایط شما رو نمیدونم ولی درست نیس بگین چون شما پشیمونین بقیه هم پشیمون میشن

ضمنا شهر دیگه که بابام ازش حرف میزنه فاصلش تا تهران سه ساعته عشقمم گفته چشم میام تهران واسه زندگی دخترتون ازتون دور نباشه

کارای بابام بهونس