2777
2789

من صدها بار عشقمو انتخاب میکنم هر چند با مشکلات بزرگ روبرو شدم که از بزرگترین نعمت خدا محروم کردیم خودمون و...

تعداد رای : 15
نظرسنجی
بله حتما
8
53%
شاید
2
13%
بی هیچ عنوان
5
33%

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر زمان به عقب برمیگشت هیچوقت ازدواج نمیکردم لاقل با شوهرم 

اخ خدایا چی میشه بخوابم بیدارسم ببینم همش خوابه

این انصاف نیست یک بار به دنیا بیای اما بارها و بارها بمیری💔 خدایا نظری  کن سخت بهت احتیاج دارم.... 

عشق

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

تنها دوست داشتن کافی نیست

بلکه شغل مناسب اخلاق رفتار احترام گذاشتن  خساست 

دوست داشتن تو حرف خیلیا ادعای عشق و عاشقی میکنن 

ولی پای ثابت کردن عشقشون جا میزنن

عشق رو باید ثابت کرد نه تو حرف بلکه تو عمل

در کل اگه طرفت اخلاق و رفتار خوبی داشته باشه ارامش و اسایش داری 

اگه طرفت شغل مناسبی نداشته ارامش نداری و زندگی خوبی هم نخواهی داشت

اگه طرفت بهت احترام نزاره از بچه و دیگرونم نمیتونی احترام داشته باشی

اگه طرفت ادم خسیسی باشه با بدبختی زندگی خواهی کرد

به نظر من وقتی ادم هم دیگرو تو دوران نامزدی و عقد کامل بشناسه عشق رو بعد ازدواج هم میشه بدست اورد 

مهم اینه با دلت تصمیم نگیری واسه زندگیت چون کار دل فقط وابستگی و عاشقی و ناراحتی و.. هستش و نمیتونی با دلت واسه ایندت تصمیم بگیری چون دلت وابسته شده و دلت اون فرد رو میخواد هیچجوره هم حاضر نیستی از دستش بدی 

ولی عقل و منطقت یه چیز دیگه میگه 

حتی خودتم میدونی طرف ادم خوبی نیست و به درد یه عمر زندگی مشترک رو نمیخوره ولی دل میگه با بدیاش کنار میای شنیدی میگن دل بکن تا یه عمر جون نکنی

با یه انتخاب اشتباه میتونی زندگی خودتو نابود کنی و همچنین بعد ها زندگی بچه هات