2777
2789

موعدم ۲۰ تیر هس

تروخدا با دلای پاکتون دعا کنین تو ذوقم نخوره 

لتروزول و امپولhmg و hcg زدم 

۵ تا فولیکول ۱۶ تا ۲۱ داشتم

خییییلی دلم خبر خوب میخواد بعد ۸ ماه انتظار

خدایا شکرت بخاطر نی نی تو دلم ... ان شالله قسمت همه منتظرا💗یه خانوم متاهل و ۲۶ ساله ام با روحیه لطیف و مهربون😍عاشق همسرمم از وقتی به زندگیم اومده دنیا واسم خیلی قشنگتر شده💑دنیا خیلی جای قشنگی میشه اگه یه ذره باهم مهربونتر باشیم😊

مبارک باشه🥺

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

برات نادعلی میخونم

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برات نادعلی میخونم

مرسیییی مهربون اجرت با خدا

خدایا شکرت بخاطر نی نی تو دلم ... ان شالله قسمت همه منتظرا💗یه خانوم متاهل و ۲۶ ساله ام با روحیه لطیف و مهربون😍عاشق همسرمم از وقتی به زندگیم اومده دنیا واسم خیلی قشنگتر شده💑دنیا خیلی جای قشنگی میشه اگه یه ذره باهم مهربونتر باشیم😊
مرسیییی مهربون اجرت با خدا

قربونت

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
به امید خدا بارداری عزیزم منم منتظرم پریود بشم و برم دکتر دارو بگیرم برا اقدام تنبلی دارم

فداتشم

اره برو عزیزم ان شالله جواب بگیری

منم همش میگم کاش زودتر میرفتم

من فکر میکنم از وقتی باردار شدم دعام میگیره  ان شالله به امید خدا این ماه مامان میشی برات الان ...

واای مرسی عزیزم 😍😍😍😍😍

من فکر میکنم از وقتی باردار شدم دعام میگیره  ان شالله به امید خدا این ماه مامان میشی برات الان ...

ای جانم...میشه برای منم دعا کنی یکسال خرده اقدامم منم....دعا کن همین ماه نتبجه بگیرم🥺

...

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا
چشمم🌹🌹انشالله به حق امام حسین تا محرم خبر مامان شدنتو بدی بهمون 

انشالله ممنونتم..ایشالا دعات بگیره در حقم😍..محرم ماه ماه تولدمم هست ..خدا کادوی امسالم رو نی نی بده....مرسی دوستم...انشالله نی نی توام سلامت بغلت بیاد🥰😘😍

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا