2777
2789
عنوان

مرکز کراتینه خوب در تهران یا کرج

1875 بازدید | 13 پست

سلام بچها من تاحالا دوبار موهامو کراتین کردم بد نبودن ولی دنبال یه جای بهتر میگردم کسی تاحالا ماه ریباندینگ رفته؟ تعریفشو شنیدم

تو گوهردشته

فقط بهار گلی ترلان پروانه ام اونجا میره سرچ کن اینستا

افسردگی از جنس غم نیست،خشم است،خشمی علیه خود!خشمی که رو به درون چرخیده وحمله میکند.///شما روح ندارید! شما روح هستید، ک جسم دارید.👻 روانشناس🤓🧠

اره گلم من دوباررفتم دوبارشم راضی بودن خودمم از طریق همکارم رفتم اونم از همین سایت پیدا کرده بود😀موهامو باراول مولتی فانکشن کردن بار دوم نانوکراتین برای احیابیشتر؛ کلا روشاشون زیاده پیام بده برای مشاوره ۰۹۳۳۵۴۱۷۸۴۲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره گلم من دوباررفتم دوبارشم راضی بودن خودمم از طریق همکارم رفتم اونم از همین سایت پیدا کرده بود😀مو ...

عه چقدرخوب ،منم شنیدم خیلی دوست داشتم امتحان کنم یکم شک داشتم ولی میرم حتما مرسی فدات شم❤️

اینم عکس موهامه برات گذاشتم ببینی گلم، کارشون عالیه حالا خودت پیام بده عکس موهاتو بفرست میگه بایذ چه ...

چقدر خوشگل شده موهات😍مبارک باشه

حالا منم عکس موهامو فرستادم تا مشاوره بده بهم

سلام بیا یه شماره بهت بدم برو اونجا منم موهام فربود در حد فر آفریقایی آسیب دیده هم بود یعنی پدرمو در می آورد شونه کردنی رفتم پیشش موهام الان صافه صافه خودشم تضمین میده اگه موهات کات بشه هم احیاش میکنه قیمتشم خیلی خوبه مواد اورجینالی که اون میزنه رو هیچ جا برات کار نمیکنه مواد گیاهی که ۵ سال به بالا میگه میشه استفاده کرد .کجا همچین موادی کار میکنن خدایی،موندگاریشم بالای دوساله حتی موی دکلره ای کات میشن کشسانی صددرصد داره هم زنده میکنه تحویلت میده 

09390355271اگر خواستی زنگ بزن حداقل ازش سوال کن

اره عزیزم من از طریق دوستام پیداشون کردم،کارای کراتینشون خیلی موندگاره دوستام موهاشونو رنگ هم میکنن باز اثرش نمیره😂خیلی خوب میمونه ،سالی یه بار بری حله واقعا

الان گوهردشت نیستن رفتن سمت ازادگان شمارشو میذارم ادرس بپرس

۰۹۱۹۲۰۳۲۱۳۱

من پارسال رفتم یه مرکز واقعا عالی بود هم قیمتشون خوب هم محیط خوب امسالم رفتم ریشه گیری پروتعین مو وابریشم سازی خودم وخواهرم کردیم و بقیه دوستامونم بردیم

فرمو هم چندماهی هست آوردن

مرزداران هست

۰۹۱۲۵۳۵۳۸۵۱

سالن زیبایی آنیلا، به عنوان یکی از بهترین مراکز کراتینه مو در تهران، با پیشرفته‌ترین تجهیزات روز و مجوز رسمی از سازمان فنی و حرفه‌ای، خدمات حرفه‌ای کراتینه، احیا و ویتامینه مو رو ارائه می‌ده. اگه می‌خوای موهات رو ترمیم کنی و بهشون نرمی و درخشندگی بدی، فقط کافیه با شماره 09192338719 تماس بگیری و وقت بگیری!

اره عزیزم من از طریق دوستام پیداشون کردم،کارای کراتینشون خیلی موندگاره دوستام موهاشونو رنگ هم میکنن ...

هر جا میرید برید فقط این ماه ریباندینگ نرید که خیلی کلاهبردارن و ناشی اصلا کار بلد نیستن قیمت بالا و سرسام آور نه نابلو دارن نه مجوز همشم توی این سایت خودشوون دارن تبلیغ میکنن چند جا هم سالنهای دیگه رو تخریب کردن که خودشون ر‌ خوب جلوه بدن من رفتم تحقیق کردم اتفاقا یکی از اونهایی که اینا تخریبش کردن سالن آنیشه که بغل دستشونه و هم حرفه ای هستن هم قدمت دارن هم مجوز و تابلو دارن من قسم خوردم تا جایی که بتونم اطلاع رسانی کنم چون موهای منو خراب کردن و گردن نگرفتن