از اونی که روزی ده بار میگفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه کنندهترین حس دنیاست🥲
به قول مهران مدیری هر وقت خواستی راجع به کسی قضاوتی کنی دوتا سوال از خودت بپرس:کجای زندگیمه؟کجای زندگیشم؟...یه کراش دارم که نمیتونم مخشو بزنم و تو اینجا خیلی راجع بهش حرف میزنم😂انقدر میگم میگم تا بیاد به غلامی دم خونمون😎(خب تو پرانتز باید بگم که زهی خیال باطل،فهمیدم رل داره،لیاقت محبت و عشق خالص منو نداشت )(یه پرانتز دیگه باز میکنم و باید بگم کات کرده💃) به معجزه معتقدم😍🌱 یه خردادی مودیسعی میکنم در لحظه زندگی کنم🧘🏻♀️ چون زندگی واقعا مسیره و مقصد مشخصی نداره💃اگه بگی خرکی ترین اشتباه زندگیم چی بوده؟ میگم انتخاب تجربی تو دبیرستان🤨 به خاطر همین پرونده ی کنکور تجربی و بعد دو کنکور میبندم و میرم سراغ بیدار کردن کودک درونم و برنامه هایی که تو کودکی واسه آیندم داشتم👩🏻🎓🌱📷📚🎼❤️
📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
دختر نازنینم…
تو همان رویای شیرینی هستی که در دلِ ناامیدی به حقیقت پیوست. آمدنت مثل نوری بود که تاریکی را شکست و به من یاد داد هنوز هم معجزهها اتفاق میافتند.
بستگی ب آدماش داره ممکنه ی غریبه صد برابر ی فامیل دلسوز باشه
بزرگترین آرزوی قلبیم اینه که یه روزی دست ایلیا کوچولومو بگیرم و باهاش برم گردش میشه برام صلوات بفرستی ک ب این آرزوم برسم؟ فکر کن اربعین پیاده بری کربلا ...چشمت از دور به یه گنبد طلایی بخوره ... دستتو بزاری رو سینه بگی ... السلام علیک یا اباعبدالله. سلام آقا جونم کاربری دست دو دوست ک ی زمانی دشمن هم بودیم اما حالا
لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸