2777
2789
عنوان

به نظرتون یکی که با ۲۴ سال از خودش بزرگ تره دوست بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 29 پست

خیلی زیاد میشن پدر دختر 

لطفا دعا کن عشقم خوب بشه اجرت با امام حسین❤💕راه خیلی سختی در پیش دارم باید درسم تموم بشه عشقم کار بهتری پیدا کنه تا بیاد و منو ببره نگهداره🥺🐈اولین قرار رژ نداشتم خودکار صورتی مالیدم به لبم وقتی دید خودکار همون لحظه رفت برام رژ خرید 💄رفتیم کافه گردنبند که اسمم بود انداخت گردنم ☕نشستم کنارش دستمو محکم گرفت انگار هیچ غم و غصه ای نداشتم همه رو یادم رفت 🤝 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام قراره ازدواج کنید عزیزم؟ 

راسی بچه ها  چرا پس زمان قدیم براشون اختلاف سنی مهم نبوده🙂

بزار از معجزه ها بگم‌ : دعای معراج‌ و چله حق شناس میگن‌ معجزه اسسسسس  امتحان کنید دیگه   سلامتی امام زمان صلوات میشه یه دونه ام برای شهدا بفرستی  میگن امام حسین  کشتی نجاته‌  هر وقت مشکلی داشتی بگو یا حسین  دعای نادعلی ام قشنگه یادتون‌ نره‌ بخونیدش‌   دیگه حضور ذهن ندارم فقط التماس دعای عاقبت‌ بخیری‌ و ظهور   

خب من بشخصه ارزش یک خانم رو به جوونیش نمیدونم که در این شرایط فکر کنم طرف ادم هرچی جوونتر باشه باید بیشتر بها بده 

اتفاقا بنظرم دوطرف این رابطه غیر عاقلانه انتخاب کردن اونم به شدت پس زیاد نمیشه رو رفتارای منطقیشون حساب باز کرد 

ببخش باران!تو می باری و ماهی شسته نمی شویم…!

بچه ها یکی از اقوام ما میخواد ازدواج کنه من نظرم اینه که عشق مهمتر بنظر شما ۱۷ سال اختلاف زیاده؟

خیلی همو دوس دارن

مشکلی نداره؟

من به آرزوی هام قول رسیدن دادم 🌹برای حاجت رواییم بی زحمت یدونه صلوات برام بفرستید🍃
بچه ها یکی از اقوام ما میخواد ازدواج کنه من نظرم اینه که عشق مهمتر بنظر شما ۱۷ سال اختلاف زیاده؟ خی ...

منم یکیو‌ میخوام ۱۶ ساله اختلافمون‌  میترسم بابام مخالفت نکنه  خدا کنه مخالفت‌ نکنه 😭

بزار از معجزه ها بگم‌ : دعای معراج‌ و چله حق شناس میگن‌ معجزه اسسسسس  امتحان کنید دیگه   سلامتی امام زمان صلوات میشه یه دونه ام برای شهدا بفرستی  میگن امام حسین  کشتی نجاته‌  هر وقت مشکلی داشتی بگو یا حسین  دعای نادعلی ام قشنگه یادتون‌ نره‌ بخونیدش‌   دیگه حضور ذهن ندارم فقط التماس دعای عاقبت‌ بخیری‌ و ظهور   
بچه ها یکی از اقوام ما میخواد ازدواج کنه من نظرم اینه که عشق مهمتر بنظر شما ۱۷ سال اختلاف زیاده؟ خی ...

زیاده

این دوس داشتن ها  همیشه اولش هست...

*کاربر مرد*اگر دین ندارید آزاد مرد باشید....*امام‌حسین‌علیه السلام*
منم یکیو‌ میخوام ۱۶ ساله اختلافمون‌  میترسم بابام مخالفت نکنه  خدا کنه مخالفت‌ نکنه 😭

نمیکنه ایشالا

من به آرزوی هام قول رسیدن دادم 🌹برای حاجت رواییم بی زحمت یدونه صلوات برام بفرستید🍃
زیاده این دوس داشتن ها  همیشه اولش هست...

من پدر بزرگ و مادربزرگم ۱۳ سال اختلاف داشتن خیلی خوب باهم زندگی کردن

چندسالته؟

نمیکنه ایشالا

ان‌ شالله خدا کنه 😭😔