2777
2789
عنوان

دعوت کردن خانواده

234 بازدید | 15 پست

سلام ما رسم داریم یه هفته بعداز عروسی  عروس  خانواده داماد و خودش رو دعوت کنه شام یا ناهار حالا من به همسرم گفتم جمعه خوبه ولی ناهار درست کردن واسم سخته شام راحتترم و اینکه ظرف شستن و ... برام مشکله💔 چون صبحش ساعت ۷ باید برم بیمارستان کلاس دارم  اولین کلاسم توی بیمارستانه نمیخوام خسته برم پیشنهادتون برای غذا چیه خواهر شوهرم گیاه خواره ولی بقیه با گوشت و مرغ مشکل ندارن جز پدر شوهرم که مرغ نمیخورن و فقط گوشت گوساله میخورن واقعا سردرگم شدم چی درست کنم دسر و... رو اوکی ام خونه مامانم  اینا دسر و کیک چیز کیک خیلی درست کردم علاقه دارم به پخت و پز ولی الان نمیدونم چی درست همه بخورن مشکل پسندن همسرم میگن ناهار دعوت کنیم ماهی کبابی بدیم میونشون با ماهی خوب نیس خانواده من اوکین با هرچی همسرمم خیلییی به شدت ماهی دوست دارن گفتم شاید چون خودش دوس داره همچین نظری داده شما بگید چی درست کنم  عکس تزئین سالادم برام بفرستید بی زحمت ممنون میشم 

منم اولین دعوتی خانواده همسرم جمعه ناهاری بود .خیلی خسته شدم 

تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پلو مرغ و سوپ

واسه خواهرشوهرتم کشک بادمجون یا میرزا قاسمی بذار

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍

میخوای دسر و پیش غذا رو از قبل آماده کن

ناهارم نیم پز کن مثلن قورمه سبزی ای فسنجونی چیزی... 

برا خود روز مهمونی هم یدونه برنج میمونه که میپزی 

اگر واقعا اذیتت میشه ز مادرت کمک بگیر  

برا سالاد، سالاد اندونزی، سالاد الویه، سالاد ماکارونی، و...  خوبن روز قبل درست کن اماده کن 

پیش غذا هم سوپ و اش خوبه، سوپ شیر و سوپ... 

میخوای دسر و پیش غذا رو از قبل آماده کن ناهارم نیم پز کن مثلن قورمه سبزی ای فسنجونی چیزی...  ...

میگم نظرتون درمورد جوجه برا بقیه چیه و کباب کوبیده یا سلطانی برا پدر شوهرم و همبر سویا یاپیتزا گیاهی برا خواهر شوهرم  چیه ؟ 

بادمجون دوست نداره میگ دهنم زخم میشه 💔😂

واه😂عدس پلو با کشمش

دلمه با سویا

عدسی

راتاتویی

ا

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍
واه😂عدس پلو با کشمش دلمه با سویا عدسی راتاتویی ا

😂😂😂 شما ببین من چقد استرس دارم از الان واسه جمعه فکر میکنم شوهرم میگ بیا دعوتشون نکنیم چون هنوز عروس نشدی😂💔

برای ناهار برنج(باقالی پلویی +زرشک‌پلویی) با گوشت+ مرغ (برای خواهرشوهرت هم با سویا درست کنی )

کشک بادمجان(یه غذای نونی هم باشه)

سالاد اندونزی یا کاهو 

دسرم هرچی راحتی درست کن

دوستان گلم دعا کنید مامان بشم چندین ساله چشم انتظارم🙏🙏🥺🥺. ممنون🌹🌹