2777
2789
عنوان

شیرازی های عزیز یه لحظه

750 بازدید | 22 پست

چند روز پیش یکی به دکتر نازایی شیراز بهم معرفی کرد هرچی فکر میکنم فامیلش یادم نمیاد.. گفت آقا و مسن هستش. و چه زن چه مرد رو طبابت میکنه..

فکر کنم ح یا ک داشت فامیلش 

شما نمیدونید کیه؟

تو رو خدا لایک نکن

دکتر البرزی عمویی شمالی واسه نازایی خوب هستن

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من تو‌ازمایشگاهی کار میکنم که مربوط به نازایی هست اینایی که گفتم بهترین های شیراز هستن

آهاااان 

ببین این‌طرف میگفت دکتره یه پیرمرد مسن هس که در ابتدای ورود منشی یا دستیارش تمام اطلاعات و آزمایش های زن و مرد رو میگیره و بعد شروع به درمان میکنه.. مث دکترهای شهر ما نیس که بدون هیچی کلی دارو به زن بدن

بخاطر همین مشتاق شدم بدونم کیه دکتره و شاید برم پیشش

تو رو خدا لایک نکن
آهاااان  ببین این‌طرف میگفت دکتره یه پیرمرد مسن هس که در ابتدای ورود منشی یا دستیارش تمام اطلا ...

فقط پارسانژاد این مدلیه

که اونم میان ساله 

یه دکتر داره تمام اطلاعات رو‌میگیره و سونو میکنه

بعد تازه دکتر رو میتونی ببینی

سیروس رستمی هم که جز کلینیک های معروف نازایی شیراز هست با نعداپ زیادی دکتر تو کلینیکش

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...
فقط پارسانژاد این مدلیه که اونم میان ساله  یه دکتر داره تمام اطلاعات رو‌میگیره و سونو میکنه ...

میخواستم دیگه از اون بنده خدا سوال نکنم که دکتره کی بود اما متاسفانه انگار باید بپرسم..

تو رو خدا لایک نکن
میخواستم دیگه از اون بنده خدا سوال نکنم که دکتره کی بود اما متاسفانه انگار باید بپرسم..

جالب شد برام اگه پرسیدی 

به منم بگو بدونم کی بوده

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...