2777
2789

یچه ها یه ویروس جدید اومده 

بیشتر نوزاد ها درگیرشن 

۳ روز تب 

بعدم خارش و اسهال و استفراغ 

گفتم که حسابی حواستون به بچه های گلتون باشه ❤❤

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرمن الان درگیرشه

ااا حالش بهتره ؟ 

چیکار کردین تبش پایین بیاد ؟ 

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
ااا حالش بهتره ؟  چیکار کردین تبش پایین بیاد ؟

تبش خیییلی ناجور بود

تو این ۳ سال و نیم پروفن نداده بودم.اینبار اولین دفعه بود ک دادم.چون با هیچی پایین نیومد.

مداااام تو دسشویی بودم پاهاشو تا زانو میشستم

دست و صورتشو میشستم

شکمشو دستمال نمدار میزاشتم و ...

تبش خیییلی ناجور بود تو این ۳ سال و نیم پروفن نداده بودم.اینبار اولین دفعه بود ک دادم.چون با هیچی پ ...

والا ماهم بخدا وضعمون همینه 

من پروفن دادم تاثیر نداشت استامینوفن تاثیر نداشت 

فقط شیاف دیکلوفناک میزنیم یکم تاثیر داره 

دکتر گفته اگه تا صبح اوکی نشد باید ببریم ازمایش خون و ....

اسهال استفراغ هم داره ؟ 

ن فعلا اسهال و اینا نیست میگن بعد از ۳ روز اینا میاد🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ بچه ی شما چندساله س؟

بچم نیست 

من مجردم 

۱ سال و ۱ ماهشه 

برای ماهم الان فقط تب داره و بی حاله 

هیچی هم نمیخوره گاهی اوقات شیر میخوره فقط 

اصلا من موندم خیلی کم میاریمش بیرون این ویروس از کجا اومده 

ان شالله زود خوب بشه نگران نباش بچه تا بزرگ بشه هزار بار مریض میشه

مرسی عزیزم همچینی پسر گل شماهم ایشالله همیشه شاد و سلامت باشه 

ببخشید شما ازمایش هم گرفتید از بچه ؟