2777
2789

یک دختر مجرد که تا حالا ازدواج نداشته

از نظر قیافه و اندام و چهره و خانواده و تحصیلات و ...خوبه

عاشق یک مرد تحصیل کرده  و درست حسابی شده که یک ازدواج ناموفق داشته و از اون ازدواج یک بچه داره

ایا این دونفر میتونن باهم خوشبخت بشن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه اینطوری هم میشه نظر داد🙁 صدالبته ک ب شخصیت طرفین بستگی داره و تحصیلات و.... بدون سواد رابطه ذره ای ارزش نداره

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍

چرا که ن ولی قبلش باید برن مشاوره و سر بچه به توافق برسن 

هم زن و هم مردی که جدا میشه و بچه هم داره حق زندگی مجدد داره حالا چه دختر مجرد چه دختر مطلقه دیدتون رو اصلاح کنید 

من خودمم برادرم همین شرایط رو داره و واسش دنبال ی خانم خوب و با درک و فهمیم

خب حالا همچین دختری ادم قطع بوده رفته عاشق اون شده

عزیزم اون بچه مسئولیتی بزرگیه ک تا اخر عمر باید ب دوش بکشه اگ یکم کم محبتی کنه مرده فک میکته از رو حسادت یا نامردی بودنشع

اگ میتوته قیدوشو بزنه

خب حالا همچین دختری ادم قطع بوده رفته عاشق اون شده عزیزم اون بچه مسئولیتی بزرگیه ک تا اخر عمر باید ...

دقیقا منم میخاستم همینو بش بگم.خودم الان تو این شرایطم.و به شدت برام سخته 

آنان که سر مستی ما طعنه زنانندبگذار بمانن به خماری که ز ما هیچ ندانند
چرا که ن ولی قبلش باید برن مشاوره و سر بچه به توافق برسن  هم زن و هم مردی که جدا میشه و بچه هم ...

ببین حرفت درسته ولی همچی ک ربط ب دید نداره باید واقعیتها رو هم دید

اگه برادرت اینجوره یه زن یا یکی که طلاق گرفته بهتره تا ی دختر دوشیزه چون اون فردا هزار جور انتظار داره