خواب بود. رفتم سر گوشیش دیدم یک بسته هدیه فرستاده برا یک شماره بسته اینترنت شوهری ک واسه من بسته نمیگیره تا حالا تو این دو سال زنگ زدم دختر برداشت حالم بده خیلی دیگه بریدم میخوام الان ب یک بهونه آیی برم خونه پدرم و از اونجا بگم ک میدونم
دختری که یه روز سنگه و یه روز شیشه😓ولی ترجیح میده بیشتر سنگ باشه چون شیشه بودن روحشو خراب میکنه ولی سنگ بودن اونو خنثی و خالی میکنه😕 ️دختری که عاشق خداست❤دختری که دو سال شکست ولی باز تونست بلند بشه😒تویی که امضام رو میخونی یه نصیحت بهت میکنم"تلاشی برای بستن دهن مردم نکن"🤐همین که خدا بدونه کی هستی و چی هستی کافیه😍
از عمق وجودتان ببخشید، گریه کنید، بخندید و برقصیدکه زندگی کردن همین درام ها و تراژدی هاست.(اگر نیاز به مشورت داشتید میتونم کمکتون کنم به ازای لبخندی از سررضایت روی لب هاتون)
اول که گوشی همسران از هم نباید مخفی باشه و رمز داشته باشه هرچند که بنا بر اعتماد هست
دوم الان بدونه بهتره تا یک ماه دیگه
از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمیمونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
سلام بنظرم خیانت تنها خطاییه ک قابل بخشش نیس ..حتی نمیتونی خودت گول بزنی بخاطر زندگی زیر ی سقف باشی چون دیگه حست مث اول نیسس..😢..خیانت فقط جدا شدن تنها راهشه ولیییییی مطمعن شو ک خیانت کرده
نمیفهمم که سابقه این آدم رو میدونی و بچه دار میشی یعنی چی ؟!
برو واکسن گارداسیل بزن واسه زگیل تناسلی
اگر هم اهل ول کردن این زندگی نیستی بیخود اعصاب خودت رو بهم نریز
رفتن واسه وقتی هست که بخوای جدا بشی
از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمیمونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!