خانما من موهام به شدت موخوره داره میشه ی راهی بهم پیشنهاد بدین تا از دست موخوره ها خلاص بشم و موهام رشدشون بیشتر بشه
فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کوتاه کردی،بعد حمامت ماسک مو بزن تا ساقه اشون مرطوب باشه و موخوره نزنی
بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه(کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید
تنها درمانش کوتاهیه. کوتاه کردی،بعد حمامت ماسک مو بزن تا ساقه اشون مرطوب باشه و موخوره نزنی
ممنونم
1
5
10
15
20
25
30
35
40
در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐
سفیده تخم مرغ بزن رو موهات بزار یه چن وقت بمونه بعد بشور ، موهاتو بباف بعد اونایی که میزنه بیرون رو ...
ممنونم
1
5
10
15
20
25
30
35
40
کوتاه کن بعد قبل و بعد حمام نوک مو روغن بادام تلخ واقعا از شرش خلاص میشید
ممنون عزیزم
1
5
10
15
20
25
30
35
40
سفیده تخم مرغ بزن رو موهات بزار یه چن وقت بمونه بعد بشور ، موهاتو بباف بعد اونایی که میزنه بیرون رو ...
جواب میده واقعا
1
5
10
15
20
25
30
35
40