mamiselinosevin مدیر استارتر عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 124 عنوان مامانای گل ، کارگاههای از پوشک گرفتن توو اینستا ضرورت داره ؟؟؟ 109 بازدید | 16 پست یک ماه دیگه میخوام دخترم و از پوشک بگیرم به نظرتون شرکت توو این کارگاهها واجبه یا پول دور ریختنه ؟ تمامِ هنر زندگی در این است که در من چه می گذرد ، آن زمان که جهان در گذر است... 1401/04/13 | 17:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
drtokyo عضویت: 1400/11/11 تعداد پست: 12698 اول سن بچه ات رو بگو دستا بالا دستا بالا ...😂😂😂😂میبینم که با ریتم میخونی
رهااااایی عضویت: 1397/10/12 تعداد پست: 17834 چه جالب اولین باره میشنوم نینی سایت تاپیک های مفید زیاد داره توی این زمینه راستی سن بچه تون؟ درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!!
مهیاس98 عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 16342 صبروحوصله تشویق داد نزدن واجبارنکردن این شد کارگاه☺😁 از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟
mamiselinosevin مدیر استارتر عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 124 اول سن بچه ات رو بگو ۲ سال و ۵ ماهشه تمامِ هنر زندگی در این است که در من چه می گذرد ، آن زمان که جهان در گذر است...
drtokyo عضویت: 1400/11/11 تعداد پست: 12698 ۲ سال و ۵ ماهشه خوبه اگر شرکت کنی حداقل علمیشو یاد میگیری دستا بالا دستا بالا ...😂😂😂😂میبینم که با ریتم میخونی
mamiselinosevin مدیر استارتر عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 124 صبروحوصله تشویق داد نزدن واجبارنکردن این شد کارگاه☺😁 بسیارم عالی 👍😂پولمم موند توو جیبم 😜 تمامِ هنر زندگی در این است که در من چه می گذرد ، آن زمان که جهان در گذر است...
mamiselinosevin مدیر استارتر عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 124 چه جالب اولین باره میشنوم نینی سایت تاپیک های مفید زیاد داره توی این زمینه راستی سن ب ... ۲ سار و ۵ ماهشهمیخوام اصولی یاد بگیرم بعدها بچم استرس نگیره تمامِ هنر زندگی در این است که در من چه می گذرد ، آن زمان که جهان در گذر است...
مهیاس98 عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 16342 بسیارم عالی 👍😂پولمم موند توو جیبم 😜 والا😁مهمترین نکته اینه بچه امادگیشو داشته باشه قابل قیاس نیستن باهم بچه ها.یکی تویه سال یکی دوسال ...دومین نکته اینه بچه بتونه بیان کنه جیش داره پی پی داره فرقشونو بدونه.بعد تشویق واستفاده ازاهنگ و برچسب و..اصلا اجبار واخم وکتک نباید باشه از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟
drtokyo عضویت: 1400/11/11 تعداد پست: 12698 ۲ سار و ۵ ماهشه میخوام اصولی یاد بگیرم بعدها بچم استرس نگیره میشه به منم پیجشونو بدی؟ دستا بالا دستا بالا ...😂😂😂😂میبینم که با ریتم میخونی
mamiselinosevin مدیر استارتر عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 124 والا😁 مهمترین نکته اینه بچه امادگیشو داشته باشه قابل قیاس نیستن باهم بچه ها.یکی تویه سال یکی دوسا ... مرسی که با حوصله جواب دادی دوست عزیزم ❤🙏 تمامِ هنر زندگی در این است که در من چه می گذرد ، آن زمان که جهان در گذر است...
مهیاس98 عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 16342 مرسی که با حوصله جواب دادی دوست عزیزم ❤🙏 ان شاالله موفق باشی.من هنوز نی نی توشکممه ولی دغدغه واسترس پوشکو دارم از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟
mamiselinosevin مدیر استارتر عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 124 میشه به منم پیجشونو بدی؟ این مدل پیجا خیلی زیادن توو اینستامثلا ملینا بنابی رو به فارسی سرچ کن مییاد که مد نظرمه تمامِ هنر زندگی در این است که در من چه می گذرد ، آن زمان که جهان در گذر است...
mamiselinosevin مدیر استارتر عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 124 ان شاالله موفق باشی.من هنوز نی نی توشکممه ولی دغدغه واسترس پوشکو دارم عزیزم ❤به سلامتی و مبارکی فارغ بشی ان شاءالله تمامِ هنر زندگی در این است که در من چه می گذرد ، آن زمان که جهان در گذر است...