دوستان لطفا کمکم کنید دیگه فکرم به جایی نمیرسه ۱۸ساله ازدواج کردم دوتا بچه نوجوان دارم خیلیم نگرانشونم ۷ساله با شوهرم مشکل داریم و طلاق عاطفی خیلی دلم میخواست زودتر جدابشم ولی قبول نمیکرد الان راضی شده من میخوام ادامه بدم میترسم کارم خیلی سخت بشه از نظر بچه ها شاغلم نیستم یه ماشین داره و رهن خونه و حقوق میگه نصف حقوق ومیدم نمیدونم چیکار کنم میخوام کناربیام ولی همش اذیت میکنه وآخرش میگه تو دلت بااین زندگی نیست بچه هام اذیت میشن تو دعوا فکرمیکنید بهترین راه چیه؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم سخته واقعا ب ای خودم زیاد پیش اومده .ولی تا جایی که میشه یا با حرف زدن یا راه حل مشکلاتتون حل کنید بهتره این وسط واقعا بچه هان که از همه بیشتر ضربه روحی میخورن
اینجا ما فقط از رو چند خطی که تایپ کردی نظر شخصیمون رو میگیم که ممکنه درست باشه ممکنه هم درست نباشه چون روحیات آدمها باهم فرق داره.
💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر
چندجلسه رفتم بدتر شد ازحرف مشاورم حرف درآورد که تو گفتی اینجوری شد دعوا دیگه نرفتم
خب آدم مشاوره میره که حرفاشو بزنه.
نمیدونم چی بگم.
خدا کمکتون کنه بهترین راه حل رو انتخاب کنید انشاء الله.
💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر