2777
2789

من مرحله اول لیزرم انجام دادم هزینه لیزرکل بدن روحساب کردم امااونجا خانمه میگه فقط قسمتهایی که ضخیم مردونه هس روبگوتالیزرکنم میگه اگه اون قسمت های نازکتر رولیزرکنم ضخیم میشه راسته یعنی واقعا ضخیم میشه؟ 

منم شنیدم نمیدونم راسته یا نه درد داره لیزر؟

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قسمتهای کرکی رو اگه لیزر کنی ضخیم میشه
اما دلیل نمیشه هزینه کل بدن رو بدی
از این به بعد رفتی فقط قسمت هایی که میخوای لیزر کنی روبهشون اعلام کن و فقط هزینه اونا رو  پرداخت کن

آره بعضی قسمتها خیلی دردداشت بیشترازاپلاسیون

یا ابلفظل پس من نرم بهتره خدایی طاقت دردشو ندارم

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘

بله

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
اره منم شنیدم  کسی میدونه ایا لیزر عوارض داره یا خیر ؟؟ اخه از روند طبیعی مو ، جلوگیری ...

من رفتم تا الان چیزی ندیدم از دکتر سوال کردم گفت مشکلی نداره 

دعا کنید سکته کنم بمیرم لطفا 🙏تنها چیزی که آرومم میکنه مرگ هست خواهش میکنم دعا کنید😭😭                                
آره بعضی قسمتها خیلی دردداشت بیشترازاپلاسیون

بله عزیزم راسته من همه جامو لیزر کردم ولی واقعا نصف پولمو دور ریختم چون مثلا روی رانم موی نازک بود اصلا تاثیر نداشت،و توجه کن دستگاهی حتتتتتما حتتتتتما کندلا باشه بدون ژل،ایناییکه باژل هستن بهشون دایود میگن و منسوخ شدن موقت جواب میده تاموقعی ک انجام میدی

مِث یِه پُــروتون فکر کن همیشه مُثـبـت +