2777
2789

بچه ها من نمیخوام برنجو بجوشونم چون میگن یه سری املاح داره که ازبین میره توجوشوندن ودیگه تاثیر مثبت رو بلند شدن مو نداره من میذارم خیس بخوره فقط قبلش چندبار بایددبشورمش یک یا دوبار کافیه؟اخه همون دفعه دومم که میشورم بذارم خیس بخوره حس میکنم کلی از مواد خوبش شسته میشه وقتی کرمیه ابش اکیه دیگه اخه یه نفر میگفت انقدر بشور زلال شه فکنم اونجوری هیچی ازش نمونه 

ببین این حرفها الکیه من متخصص پوست و مو رفتم گفت شما بری ویتامین بریزی رو کله ات هم هیچ تاثیری نداره ...

عزیزم این اب برنج سبوس برتج ازقدیم بوده ماداخلو درست میکنم اما بعضی چیزام باید از پوست وارد بشه من چون دم عقدمه وموهام کوتاهه کوتاهه تلاش دارم قدش بلند شه حالا به هرروشی که امتحان شده است 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم مولتی ویتامین بخور. ویتامینهای مخصوص مو بخور. 

من چیزی که تجربه کردم برا رشد موهام .و اینکه ریزشش صفر شد. روزی چندتار اونم فقط تو برس. 

رزماری رو بریزی داخل اب بجوشون تا ابش نصفه بشه. بزن به کف سرت و موهات . با پلاستیک ببند. نیم ساعت بزار. 

هفته ای یبار انجام بده. بعد از سه هفته اب پیازم بگیر قاطیش کن . میشه یه ابر قدرت برای مو.  بریز کف سرت ماساژ بده که خورد بره. با پلاستیک ببند . هفته ای یبار . یا دوبار انجام بده ببین چی میشه . ینی رشدش محشر میشه. 

عزیزم مولتی ویتامین بخور. ویتامینهای مخصوص مو بخور.  من چیزی که تجربه کردم برا رشد موهام .و ای ...

دستت درد نکنه عزیزم پس اینم میذارم تو برنامم فقط اطلاعی راجب اب برنج نداری که بعد از چندبار شستن بذارم خیس بخوره

دستت درد نکنه عزیزم پس اینم میذارم تو برنامم فقط اطلاعی راجب اب برنج نداری که بعد از چندبار شستن بذا ...

دو بار بشور. من چند بار گذاشتم زیاد اثری ندیدم. 

البته من کف برنج قل خورده میزاشتم

دو بار بشور. من چند بار گذاشتم زیاد اثری ندیدم.  البته من کف برنج قل خورده میزاشتم

یعنی ابش نذارم زلال بشه رنگ برنج باشه و بذارم بمونه.تو چه مدت گذاشتی عزیزم میگن بیش از یک ماه باید گذاشت