2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی شد نتیجش؟!

نمیدونم دیروز گرفتم ، شوهرم بیکاره 

گفتن براش دعا گرفتن ، 

میدونم درسته ، چون قبلا هم این کارو کرده بودن

خانمه کارش با قرآنه ، و چندتا توصیه قرآنی کرد بهم ک چیا برا برکت و رزق روزی خوبه 

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

من گرفتم یکهفته ای نتیجه دیدم .همه ی گره های زندگیم باز شد .دعانویسه حرفه ایه .قبل این خیلی دعا گرفتم ۲سال تمام دنبال دعانویس بودم ۱۰ میلیون خرج کردم امابی فایده بود تا اینکه اتفاقی با این دعانویس آشنا شدم .خواستی بیا شماره و آدرسشو بهت بدم اگه آشنایی داری اهواز اول بره تحقیق کنه بعد که خیالت راحت شد انجام بده

من گرفتم یکهفته ای نتیجه دیدم .همه ی گره های زندگیم باز شد .دعانویسه حرفه ایه .قبل این خیلی دعا گرفت ...

کسی رو ندارم، میشه در خواستمو قبول کنی شمارشو بدی؟

هزینش چقدر شد؟!

کسی رو ندارم، میشه در خواستمو قبول کنی شمارشو بدی؟ هزینش چقدر شد؟!

عزیزم حرف این خانومو باور نکن

ایشون توی یه تاپیک دیگه هم همین حرفا رو زده بود،اگر به زمانی که کاربریشو ساخته و تعداد پستایی که گذاشته و اینا نگاه کنی میبینی فقط کلاهبرداریه

کسی رو ندارم، میشه در خواستمو قبول کنی شمارشو بدی؟ هزینش چقدر شد؟!

بهم پیام بده عزیزم .خداشاهده کلاهبردار نیستم .همین حرفارو تایپکای دیگه هم زدم چون حقیقته و میخوام معرفیش کنم بلکه گره ای از زندگی کسی حل بشه .اگر من یا دعانویسه کلاهبردار بودیم عمرا آدرس میدادیم ولی من بهت میگم اول برو تحقیق کن .متاسف واسه آدمایی که به راحتی قضاوت میکنن .من یه کاربری دیگه داشتم اون تعلیق شده یکماه پیش .بعد نتیجه دیدنم اونو درست کردم و به خیلیا تو همین نی نی سایت دعانویسو معرفی کردم خیلیاشون اومدن تحقیق و انجام دادن کاش تعلیق نمیشد پیامای تشکرشونو میفرستادم واستون تا این خانم خیلی راحت نیاد به من بگه کلاهبردار

من یه نفر رو میشناسم سرکتاب میگیره و دعای خیر میده قیمتشم خیلی مناسبه من به خیلی شماره ایشون رو ...

تورو خدا خیلی گرفتارم اگه معتبره و خودت امتحان کردی تماس بگیرم ؟😢😢😢😢