الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من گرفتم یکهفته ای نتیجه دیدم .همه ی گره های زندگیم باز شد .دعانویسه حرفه ایه .قبل این خیلی دعا گرفتم ۲سال تمام دنبال دعانویس بودم ۱۰ میلیون خرج کردم امابی فایده بود تا اینکه اتفاقی با این دعانویس آشنا شدم .خواستی بیا شماره و آدرسشو بهت بدم اگه آشنایی داری اهواز اول بره تحقیق کنه بعد که خیالت راحت شد انجام بده
کسی رو ندارم، میشه در خواستمو قبول کنی شمارشو بدی؟ هزینش چقدر شد؟!
بهم پیام بده عزیزم .خداشاهده کلاهبردار نیستم .همین حرفارو تایپکای دیگه هم زدم چون حقیقته و میخوام معرفیش کنم بلکه گره ای از زندگی کسی حل بشه .اگر من یا دعانویسه کلاهبردار بودیم عمرا آدرس میدادیم ولی من بهت میگم اول برو تحقیق کن .متاسف واسه آدمایی که به راحتی قضاوت میکنن .من یه کاربری دیگه داشتم اون تعلیق شده یکماه پیش .بعد نتیجه دیدنم اونو درست کردم و به خیلیا تو همین نی نی سایت دعانویسو معرفی کردم خیلیاشون اومدن تحقیق و انجام دادن کاش تعلیق نمیشد پیامای تشکرشونو میفرستادم واستون تا این خانم خیلی راحت نیاد به من بگه کلاهبردار